Amenajarea casei

#modele draperii #draperii diego #draperii

Perfectiunea sta in detalii: 5 modele surprinzatoare de draperii

Draperiile potrivite pot scoate din anonimat orice camera, indiferent de cat de simplu ar fi decorata sau mobilata. Daca sunteti adeptii stilului minimalist, nici nu se pune problema alegerii unui model clasic, traditional. Pentru a va veni in ajutor, Diego va prezinta cinci modele surprinzatoare de draperii, ideale pentru acest tip de incaperi.

1. Ziarele la putere

draperia news

Daca peretii camerei au fost vopsiti in nuante vii, puternice, atunci este indicat sa optati pentru o draperie cat mai simpla din punct de vedere cromatic. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntati la imprimeuri, ba chiar din contra. Draperia News cu model de ziar, in doar doua nuante, de alb si de negru, poate fi alegerea ideala pentru un living modern sau pentru un birou creativ amenajat.

2. Explozie de culoare

draperia hippy

in cazul in care aveti o personalitate debordanta si va doriti ca acest lucru sa se reflecte si in camera voastra, puteti alege o draperie vesela si colorata, care sa va binedispuna de fiecare data cand o priviti. Draperia Hippy, cu model diferit pe cele doua feţe si scurte mesaje inspirationale imprimate pe ea poate fi exact solutia pe care o cautati.

3. Armonia dungilor

draperia new york

Chiar daca unora vi se pot parea plictisitoare, atat albul, cat si negrul sunt culori ce simbolizeaza eleganta. La randul lor, dungile sunt asociate adesea cu idea de rafinament. Astfel, cei care doriti ca dormitorul, livingul sau chiar si sufrageria sa aiba un aer maiestuos puteti opta pentru draperia New York, un model simplu, dar stilat.

4. La pas prin oras

draperia town

in cazul in care doriti sa aduceti spiritul cosmopolit al orasului direct in casa dumneavoastra, puteti sa va indreptati atentia spre o draperie cu un imprimeu atipic: cel al principalelor atractii turistice ale lumii. Modelul Town Blackout va atrage cu siguranta privirile tuturor celor ce va calca pragul!

5. Lampile in prim plan

draperia lampi

Probabil una din cele mai dificil de amenajat camere este dormitorul unui adolescent. Nu este suficient ca mobilierul si decoratiunile sa fie pe gustul acestuia, trebuie sa reflecte si personalitatea sa. Un model relativ simplu, cu niste veioze elegante imprimate, precum New Orleans, poate reprezenta alegerea ideala pentru decorarea unui dormitor elegant, pe placul domnisoarelor cochete.

Vizitati magazinele Diego pentru a afla ce alte draperii puteti alege pentru amenajarea casei voastre. Specialistii nostri va stau la dispozitie!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului