Amenajarea casei

#perdea dus

Perdelele de dus, o pata de culoare in baie: 4 modele surprinzatoare

Perdelele de dus sunt accesoriul perfect pentru inveselirea baii. Fie ca alegi o perdea monocromatica, fie ca alegi una cu imprimeuri surprinzatoare, ea va reusi sa aduca un suflu nou in incapere.

Cum alegi perdelele de dus

Inainte sa-ti cumperi o perdea de dus, trebuie sa tii cont de mai multe criterii, astfel incat aceasta sa isi dovedeasca utilitatea si sa poata schimba aspectul baii. In primul rand, trebuie sa tii cont de gradul de umezeala din baie. Daca ai un geam pentru aerisire si aburii fierbinti dispar la scurt timp dupa dus, inseamna ca poti opta pentru o perdea din material textil. Daca in baia ta este mai mereu umezeala, cel mai bine este sa alegi o perdea din material impermeabil.

In al doilea rand, tine cont de stilul baii inainte sa cumperi perdeaua de dus. In acest fel, nu risti ca dupa ce o asezi pe bara sa para ca este in plus.

1. Perdele de dus cu imprimeu artistic

Perdelele de dus cu imprimeu artistic arata ca niste tablouri de dimensiuni mari si sunt potrivite in special in baile amenajate in stil minimalist. Pentru a putea folosi o astfel de perdea de dus, nuantele predominante din baie ar trebui sa se incadreze in paleta neutra, pentru ca nimic sa nu distraga atentia de la imprimeul artistic.




Sursa foto: decoist.com

2. Perdele de dus inspirate din natura

Perdelele de dus cu imprimeuri inspirate din natura sunt o pata de culoare in baie. Pasari, animale, fructe, indiferent care este laitmotivul accesoriului, baia va dobandi un aspect mai tineresc si mai modern. Astfel de perdele de dus se potrivesc excelent intr-o baie amenajata in stil industrial, traditional sau clasic.



Sursa foto: decoist.com

3. Perdele de dus pentru copii

Daca ai copii, te poti gandi sa achizitionezi o perdea de dus care sa le incante privirea. De exemplu, o perdea de dus intr-o nuanta neon, cu imprimeuri amuzante, ii va inveseli de fiecare data. In plus, va fi o pata de culoare care va revitaliza intreg decorul baii.



Sursa foto: ourlittlepages.com

4. Perdele de dus monocromatice, cu detalii elegante

Nu in ultimul rand, pentru baia ta poti alege perdele de dus monocromatice, cu detalii elegante. In ceea ce priveste culoarea, ai libertate totala. Poti alege o culoare care sa fie din aceeasi paleta cromatica precum restul decorului sau poti alege o culoare contrastanta.


Sursa foto: shopbobbys.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea