Amenajarea casei

#snur perdea si draperii #clips perdea si draperii #perdele si draperii

Perdele si draperii decorate cu accesorii practice si estetice

Alegerea perdelei si a draperiei potrivite este intotdeauna o dilema. Fiind elementele cele mai vizibile de design interior, pot determina intreaga atmosfera a camerei. El ne infrumuseteaza decorul acesteia si ne ajuta sa obtinem intimitatea mult dorita.

Pentru a ne bucura de o incapere primitoare si calduroasa trebuie sa fim atenti si la micile detalii de design, cum ar fi prezenta unor vaze, pernute sau a accesoriilor din fata geamului. Daca aveti deja mobila cumparata si camera aranjata, puteti alege un set de elemente care sa dea viata decorului acesteia.

snur perdea si draperiisnur perdea si draperii

In perioada verii suntem mai deschisi la schimbari in locuinta si vrem sa reimprospetam locurile noastre preferate. Vremea calduroasa ne permite sa deschidem geamul mai des si sa ne racorim putin. Va este cunoscuta situatia cand deschideti fereastra, vantul bate foarte puternic si draperiile si perdelele zboara, cateodata doborand si anumite lucruri din camera? Pentru a evita astfel de situatii putem folosi cordoane de legare, accesorii metalice, snururi sau magneti.

clips perdea si draperii

Cordoanele de legare pot da un aspect elegant oricarei perdele sau draperii, fiind ideale si pentru adunarea estetica a elementelor.

La randul lor, clipsurile de decor le confera o nota unica, ajutand la scoaterea stilului personal in evidenta. La Diego veti gasi accesorii practice pentru prinderea perdelei, fiind totodata niste decoratiuni splendide in locuinta dumneavoastra. Clipsurile pot prinde si o draperie mai subtire, nu doar o perdea!

clips perdea si draperii

Va invitam in magazinele Diego sa descoperiti toate accesoriile in nuante si modele fascinante, care va vor transforma casa intr-un spatiu plin de intimitate.

clips perdea si draperii

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea