Amenajarea casei

#draperii vara #perdele vara #amenajare casa #perdea #draperii

Perdele pentru sezonul de vara

A sosit vara si a venit timpul sa facem o schimbare in ceea ce priveste decorul locuintei. Pentru ca vremea frumoasa ne permite sa deschidem mai des ferestrele, pentru a ne bucura de aer proaspat, perdelele trebuie sa fie usor de manevrat, sa inspire prospetime si sa aduca un strop din culorile sezonului.

Pentru sezonul de vara va recomandam in primul rand perdele confectionate din voal si organza, acestea sunt lejere si nu incarca atmosfera. Mai mult, perdelele transparente vor lasa lumina sa patrunda in locuinta si vor crea iluzia unui spatiu mai mare.

in ceea ce priveste paleta de culori, posibilitatile sunt variate. Puteti sa optati pentru perdele in nuante de albastru sau cu un imprimeu maritim, care sa va trimita cu gândul la mare si sa creeze senzatia unui spatiu de relaxare, foarte potrivit dupa o zi de munca.

Perdelele cu modele florale sau vegetale se potrivesc foarte bine oricarui tip de decor, acestea sugereaza viata, natura si salbaticie – un colt de relaxare in care sa va retrageti pentru a reciti cartea preferata. Daca iubiti plantele, oricare dintre aceste doua modele va pot completa cu succes colectia.

Daca intregul decor este unul clasic si doriti sa pastrati un stil serios si elegant, puteti opta pentru perdelele cu modele brodate. Acestea sunt discrete si diafane, foarte potrivite pentru dormitor creeand un spatiu reconfortant si linistitor.

Va invitam in magazinele Diego sa descoperiti toate modelele de perdele, pentru a o alege pe cea potrivita pentru locuita dumneavoastra.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea