Amenajarea casei

#draperii #mobilier #vaza #lenjerie de pat #noptiera #pat rotund

Patul rotund, o achizitie inedita pentru dormitorul tau. Iata 4 modele!

Patul rotund nu este o piesa de mobilier pe care o vei regasi adesea in dormitorul cunoscutilor tai. Potrivit mai degraba intr-o camera de hotel, un pat rotund ramane insa o varianta excelenta de a da o nota de inedit si de lux incaperii unde confortul este rege! Alege modelul perfect de pat rotund pentru dormitorul tau, in functie de stilul in care acesta este amenajat.

Pat rotund intr-un dormitor somptuos

Un pat rotund se va dovedi o investitie perfecta pentru un dormitor elegant, somptuos, in special daca alegi un model cu tablie inalta, capitonata. Vei fi din start avantajat daca dormitorul tau are cel putin o latura rotunjita, insa un astfel de pat isi va putea gasi locul si intr-o incapere standard, cu conditia sa fie suficient de incapatoare.

Asorteaza unui pat rotund elegant, regal, elemente in acelasi stil: o noptiera vintage, candelabru, lampi somptuoase, draperii din materiale luxoase etc. O cromatica regala - o combinatie de mov cu bej, de pilda - se va dovedi la fel de inspirata.

Pat rotund intr-un dormitor contemporan

Dormitorul tau este amenajat in stil contemporan? Incearca un pat rotund cat mai simplu, acoperit cu piele naturala, spre exemplu. La fel de bine poti alege un pat rotund foarte jos, specific stilului japonez.

Accesorizeaza simplu un pat rotund intr-un dormitor contemporan si mizeaza pe efectul produs de combinatiile cromatice de culori neutre, care vor oferi un plus de stil si lux spatiului tau de relaxare.

Pat rotund intr-un dormitor romantic

De ce nu ai insera un pat rotund intr-un dormitor romantic? In acest caz, opteaza pentru lenjerie de pat rosie, din materiale precum satinul sau matasea, si pentru elemente decorative asortate: pernute de catifea, veioze discrete cu abajur rosu, o vaza cu flori, mobilier din lemn masiv.

Pat rotund in dormitorul copiilor

Nu in ultimul rand, patul rotund se va dovedi o alegere perfecta pentru dormitorul copiilor, care vor fi imediat atrasi de aspectul sau inedit. Acopera patul rotund din camera copiilor cu pernute viu colorate si lenjerie de pat asortata.



Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea