Amenajarea casei

#par #alegere pat #somproduct

Pat metalic, rabatabil, de lemn sau tapitat? Alege patul perfect pentru dormitorul tau!

Patul este piesa de mobilier centrala a oricarui dormitor, iar modelul ales trebuie sa se integreze perfect in designul camerei, dar sa sporeasca si calitatea somnului si sa-ti ofere relaxarea necesara in momentele petrecute in el! Alege patul potrivit pentru dormitorul tau, in functie de design, spatiu si grad de confort, din gama de produse de cea mai buna calitate oferita de Somproduct!

Paturi tapitate

Construite pe cadru de lemn si tapitate cu piele naturala sau ecologica, aceste modele de paturi se integreaza perfect intr-un decor contemporan si relaxat, chiar minimalist. Patul tapitat devine cu usurinta "bijuteria" dormitorului, mai ales cu modelele oferite de Ramedepat.ro, care emana eleganta si stil prin finisajul deosebit si materialele de foarte buna calitate.

Paturi metalice

Paturile metalice, cu sau fara insertii de lemn, reprezinta unele dintre cele mai in voga modele ale anului, fiind piesele de mobilier care se integreaza perfect intr-o multime de stiluri de amenajare. In functie de finisaje si design, patul din fier forjat este o alegere nelipsita din casele mari, amenajate in stil vintage. Insa paturile metalice ofera o nota de eleganta si rafinament chiar si in dormitoarele amenajate in stil clasic. Avantajul acestora este ca sunt foarte rezistente si ca nu se demodeaza niciodata.

Paturi din lemn

Patul din lemn ramane o piesa clasica de mobilier si cea mai populara alegere in amenajarea dormitorului. Este modelul de pat cu care nu poti da gres in amenajarea camerei. Opteaza intotdeauna pentru paturi din lemn masiv, rezistent la uzura: nuc, fag, cires etc.

Paturi rabatabile

Paturile rabatabile sunt o alegere tot mai frecvent intalnita in stilul modern de amenajare a locuintei. Intrucat principalul scop al designerilor de interior este sa eficientizeze spatiul pe care-l au la dispozitie si sa ofere incaperii un aer relaxat sau degajat, lipsit de incarcatura obositoare, paturile rabatabile pe perete ultramoderne de la Ramedepat.ro sunt cea mai avantajoasa alegere pentru un dormitor mic.

Magazinul online Ramedepat.ro iti face o oferta de nerefuzat: primesti 200 de lei bonus suplimentar pentru orice pat cumparat impreuna cu o saltea si livrare gratuita la tine acasa!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare