Amenajarea casei

#panouri decorative

Panourile decorative dau stralucire casei tale

Multi dintre noi ne dorim o casa cu un interior cat mai aspectuos, cu un efect cat mai acaparator, mai ales atunci cand vecinul, mama, bunica sau orice alt membru al familiei este prin zona. Cu alte cuvinte, ne dorim sa impresionam, sa cucerim si sa ne mandrim cu realizarile noastre. Cati dintre noi, insa, stim de existenta panourilor decorative? Ne-am pus vreodata problema unei astfel de investitii?

Este perfect normal ca, adeseori, sa ne plictisim de ceea ce avem deja, la fel cum este de necondamnat faptul ca nu ne mai place aspectul peretelui din bucatarie sau living. Vrem culoare mai multa sau, pur si simplu, dorim un cadru cat mai primitor, deschis si luminos.

Recomand, asadar, panourile decorative, unele dintre putinele piese care imi atrag atentia atunci cand vine vorba despre a da refresh incaperii.

Ce sunt aceste panouri decorative?


Ne-am decis, asadar. Aducem primavara in casa noastra cu aceste panouri decorative, unele dintre cele mai noi aparitii atunci cand vine vorba de finisajul interior.

Acestea se prezinta ca fiind elementele cele mai preferate de designerii de interior, fiind disponibile in diverse marimi si texturi, care permit un finisaj modern, dar si o schimbare radicala a infatisarii camerei alese de tine.

Panourile decorative se prezinta sub forma de modele 3D, avand un design in relief, care iti ofera, totodata, prilejul de a te considera intr-o atmosfera cu totul si cu totul diferita, fata de cea de dinainte, care, poate, te obosea sau nu iti dadea nicio stare de placere si confort. Cu aceste panouri decorative, livingul, baia sau dormitorul se pot transforma in spatii la care ai avut prilejul doar sa visezi pana in momentul de fata.

De asemenea, pe langa aceste panouri decorative 3D, pot sa le amintesc si pe cele din acrylic, care au o textura unica si nu ies in relief. De obicei, acestea ofera un aspect minimalist, dar pot fi folosite si pentru un decor industrial.

Acestea nu sunt, insa, singurele panouri, ci exista si acele panouri decorative din PVC, care ne ofera posibilitatea de a da o pata de stralucire acelor zone care nu ies, de obicei, in evidenta.

In acest sens, pe Soldshop acestea se prezinta sub diferite culori, de obicei, alb si negru, dar la cerere se pot vopsi in diferite nuante prezente in paletarul RAL. si daca nu ai idee despre suma pe care trebuie sa o platesti pentru aceste servicii, pot sa iti spun ca acesta difera, in functie de culoarea pe care ti-o doresti, dar si de modelul ales. Pretul va creste, asadar, iar timpul pentru livrare va fi mai lung, deoarece calitatea necesita timp.

Daca nu stiti inca ce va doriti, va las eu mai jos cateva imagini care surprind modele de panouri decorative, implementate in diferite incaperi ale casei:

Cum se fixeaza aceste panouri decorative?

Daca ne-am acomodat cu acest termen, putem sa trecem la urmatoarea intrebare care surprinde fixarea panourilor.

Acestea se pot fixa in mobila sau pot fi prinse cu ajutorul unor clame specifice, pe care cei de la Soldshop ni le pun la dispozitie. Tind sa cred ca nu va fi foarte greu acest procedeu, cu atat mai mult cu cat clemele respective ne vor usura foarte mult munca.

Datorita accesoriilor specifice panourilor, fixarea lor nu va fi una dificila, ci, intr-un mod extrem de simplu, cu ajutorul lor, te poti transforma intr-un adevarat expert. Sa recunoastem, insa, cine nu ar vrea sa devina expert la el acasa, mai ales ca dupa putina munca, rezultatele vor fi spectaculoase?

Tind sa cred ca vei ramane surprins atat de tine, pentru ca ai reusit sa realizezi ceva pe cont propriu, cat si de noul aspect al incaperii, pe care ai ales sa o redecorezi sau sa o infrumusetezi. 

Astfel, in fotografiile care urmeaza vor fi surprinse aceste modalitati de fixare ale panourilor decorative:

Te ingrijorezi de calitatea produselor? Nu ar trebui sa pui problema astfel. Cand vine vorba despre calitatea panourilor decorative, se poate vorbi despre profesionalism, despre acea calitate superioara dupa care toti tanjim la un moment dat. Atat rigiditatea, cat si aspectul, respectiv culorile multiple iti vor oferi sansa de a alege exact ceea ce ai nevoie. Nu iti face griji, panoul decorativ la care ai visat se afla la doar un click distanta.

Sunt sigura, de asemenea, ca intrebarile nu se opresc doar la calitatea produselor, ci si la modul in care aceste produse pot fi folosite. Dupa cum am mentionat si anterior, spatiile in care aceste panouri decorative se pot utiliza sunt vaste, extrem de vaste. Astfel, poti achizitiona un astfel de panou sau mai multe pentru a-ti infrumuseta dormitorul, pentru a da o pata de culoare bucatariei si o sclipire baii tale. Sa nu lasi, totusi, livingul de-o parte. Intinde-i o mana de ajutor si ofera-i posibilitatea de a fi mai admirat decat era inainte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea