Amenajarea casei

#lenjerii de pat #lenjerii de pat cu elastic #lenjerii de pat 3d

Outlet Lenjerii de Pat implementeaza servicii pentru clienti in premiera

 

Primul magazin online din Romania care a introdus facilitatea de comanda pe WhatsApp. Lenjerii de pat Outlet inoveaza in fiecare zi, special pentru clientii magazinului online, servicii in premiera pentru Romania.

 

Comenzi pe WhatsApp, un serviciu in premiera doar la magazinul online Lenjerii de pat Outlet

Din ambitia de a inova mereu, ne-am propus o tinta dificila, aceea de a aduce in fiecare luna pentru clientii nostri, cate un serviciu sau cate o facilitate noua, daca se poate chiar in premiera pentru Romania.

Un mic rezumat al reusitelor noastre:

Decembrie 2013 - am adus in premiera intre magazinele online un produs deosebit, lenjerii de pat 3D, care o data cu lansarea primului outlet de lenjerii de pat din Romania a putut fi achizitionat la cel mai mic pret de piata.

Ianuarie 2014 - in urma solicitarilor venite din partea mai multor clienti, am introdus un nou produs in premiera, lenjerii de pat cu elastic, produs fabricat in Romania la Pucioasa.

Februarie 2014 - am listat peste 1000 de produse noi, in 10 categorii diferite, produse fabricate de branduri internationale si de care orice casa are nevoie. Pentru toate produsele am incercat sa oferim promotii astfel incat clientii nostri sa poata cumpara articolele la cele mai bune preturi de pe piata.

Martie 2014 - Pentru prima data in Romania, poti cumpara online folosind populara aplicatie WhatsApp. Mecanismul este foarte simplu, descris in 3 pasi: 1. Faci o poza produsului cu telefonul 2. Ii dai share pe WhatsApp catre numarul de mobil afisat pe site 3. Un operator al magazinului online te suna si iti finalizeaza comanda.

Aprilie 2014 - Primul magazin online de lenjerii de pat din Romania care permite clientilor sai verificarea coletului la livrare. Acest serviciu este unul premium si il ofera exclusiv marile magazine online sau platforme de comert la distanta. In premiera pentru nisa magazinelor de lenjerii de pat, Outlet Lenjerii de pat ofera acest serviciu gratuit clientilor sai.

Ce urmeaza? Foarte multe surprize si promotii pe parcursul lunii Aprilie, plus o facilitate total noua pentru orice magazin online din Romania. Aceasta va fi lansata pe data de 04.05.2014 si este o surpriza speciala.

De la doar 3 luni si 3 saptamani de la deschidere, primul outlet de lenjerii de pat din Romania se poate lauda cu aproape 20.000 de clienti satisfacuti si cu o serie de servicii si facilitati inovative sau din categoria premium, servicii prin care demonstram ca sloganul "clientul pe primul loc" este motto-ul nostru.

 

Despre LadyCorner Magazin Online

Lenjerii de pat Outlet este primul outlet de lenjerii de pat din Romania, primul magazin online din Romania care a introdus serviciul comenzi pe WhatsApp si primul magazin online din nisa lenjeriilor de pat care a pus la dispozitia clientilor posibilitatea de a verifica coletul la livrare.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare