Amenajarea casei

#cristal ecologic #cristal ecologic de bohemia #bohemia

Ofera un plus de eleganta casei tale cu cristal ecologic de Bohemia!

Amenajarea unei locuinte moderne implica atentia la o multime de detalii. Pe langa finisajele in stil contemporan si mobilierul asortat, importante sunt si obiectele decorative, atent alese, care sa ofere caminului tau nota potrivita. Simboluri ale elegantei si bunului gust, decoratiunile din cristal de Bohemia pot deveni cu usurinta parte integranta a unei case moderne, gratie designului lor contemporan, adaptat tendintelor actuale.

Cristalul de Bohemia, rafinament si design modern

Produsele din cristal de Bohemia sunt pretioase atat prin prisma materialului din care sunt obtinute, cat si prin semnificatia lor, eleganta si delicatetea acestora oferind o nota de lux oricarui camin. Cele mai multe dintre aceste produse din cristal de Bohemia, fie ca vorbim despre vaze, boluri, pahare ori sticle, au taieturi clasice si se asorteaza mai degraba intr-un camin amenajat in stil traditional ori retro.

Intr-o locuinta contemporana, insa, isi vor gasi locul produsele din cristal de Bohemia cu taieturi moderne, cu un design gandit special pentru a se plia pe tendintele actuale si pe gusturile aflate intr-o permanenta evolutie.

Departe de a renunta la eleganta clasica, obiectele moderne din cristal de Bohemia au linii simple si clare si sunt disponibile si in forme neconventionale. Designul lor deloc incarcat aminteste de simplitatea si rafinamentul diamantelor, astfel ca inserarea acestor obiecte in decorul unei locuinte amenajate in stil contemporan este intotdeauna de efect.

Tehnologia moderna din spatele produselor din cristal de Bohemia

Actualele produse din cristal de Bohemia nu au doar un design modern, ci ascund si o tehnologie adaptata vremurilor contemporane. Mai exact, vorbim despre decoratiuni si alte produse realizate din cristal fara plumb, ce poarta denumirea de cristalin.

Inlocuirea oxidului de plumb, periculos pentru sanatate, cu oxizi de bariu, zinc ori potasiu nu stirbeste din calitatea traditionala a cristalului de Bohemia, ci ii ofera calitati suplimentare - cristalinul este mai usor decat cristalul clasic cu plumb, avand un indice de refractie similar celui traditional.

Cristalinul, o alegere ecologica, sigura pentru sanatate

Eliminarea oxizilor de plumb din produsele moderne din cristal de Bohemia este o masura menita sa inlature pericolul pe care acest metal greu il are asupra sanatatii. In concordanta cu tendintele mondiale, de evidentiere si, apoi, inlaturare a substantelor periculoase din compozitia produselor de uz zilnic, cristalinul din care sunt realizate decoratiunile contemporane este sigur si ecologic.

Astfel, paharele de vin ori de whisky, sticlele aferente, bolurile de fructe, dar si restul decoratiunilor din cristal de Bohemia sunt acum sigure pentru sanatate si pot fi folosite timp indelungat fara niciun fel de riscuri.

Obiecte elegante, cu design modern, din cristal de Bohemia, disponibile la preturi atractive, poti comanda in perfecta siguranta de pe Dodana.ro. Livrarea este gratuita, se face oriunde in tara, in cel mai scurt timp, iar daca te razgandesti, ai la dispozitie 14 zile pentru a returna obiectele achizitionate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea