Amenajarea casei

#tapet #living #pictura #autocolant #vopsea lavabila

Ofera stralucire peretilor tai interiori: 3 solutii simple si ieftine

Simti nevoia unei schimbari in apartamentul tau si nu stii cu ce sa incepi? Imbraca-ti peretii ca de sarbatoare, prin solutii simple si accesibile. In acest fel, nu va fi nevoie sa scoti foarte multi bani din portofel, vei alunga monotonia din casa si vei aduce un plus de culoare si creativitate in universul tau domestic. Iata cateva idei pe care poti sa le pui in aplicare chiar la inceput de primavara.

Autocolantul

Ai dezvoltat o dependenta de oras si de agitatia ce-l caracterizeaza? Ori poate te visezi pe o plaja pustie in fata unei ape turcoaz, cu cativa palmieri in jur? Poti sa-ti aduci in casa orice imagine doresti. Trebuie doar sa-ti alegi dimensiunea potrivita si sa o imprimi apoi pe hartie autocolanta.

Vinilul din care este fabricat acest autocolant este foarte subtire si nici nu-ti dai seama ca de fapt peretele tau s-a "imbogatit" cu un imprimeu. Atentie insa, multe tipuri de autocolant cer ca peretele sa fie neted si zugravit cu vopsea lavabila, pentru a adera in mod optim.

Tapetul

O alta idee stralucita prin care poti da un nou suflu casei tale este sa imbraci peretii cu tapet. Poate consideri ca nu se mai poarta, insa printre atatea modele interesante si moderne de pe piata, este aproape imposibil sa nu gasesti ceva pe masura gustului tau.

Arunca o privire livingului tau si vei sti imediat ce ti se potriveste. Avantajul tapetului este ca se curata usor si se aplica pe orice suprafata: perete vopsit cu lavabila, tencuit, rigips etc.

Daca il intretii corespunzator, il poti avea si pana la 15-20 de ani. De asemenea, se poate indeparta cu usurinta, odata ce te plictisesti de el.

Pictatul

Una din cele mai frumoase modalitati de a-ti infrumuseta casa este sa-ti pictezi peretii. Oricat de amuzant ar fi pentru tine si familia ta sa dati frau liber micului "Picasso" din voi, cel mai bine este sa apelati la un specialist.

Alege-ti camera pe care vrei sa o pictezi, dar si tema, in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie. O pictura de dimensiuni mari va costa mai mult decat una mai mica. Poti sa-ti schimbi ambianta incaperii cu cativa catei pictati sau niste copaci ale caror frunze sunt luate de vant pana in tavan. Daca ai copii, personajul de desene preferat este modul perfect prin care le poti face camera mai frumoasa.

Sursa foto: freshome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea