Amenajarea casei

#amenajare baie #decoratiuni baie #baie eleganta

Ofera eleganta si stil baii tale cu ajutorul unor elemente decorative inedite

Ai terminat ultimele retusuri in renovarea baii tale, iar acum cauti noi elemente cu ajutorul carora sa ii oferi un design inedit, elegant si sofisticat? Corpurile de iluminat rafinate, oglinzile, carligele pentru perdelele de dus sau dulapurile din fier forjat iti poti crea o baie de vis. Iata cateva dintre cele mai elegante piese de mobilier ideale pentru o baie decorata cu stil:


1. Lampile cu lumina puternica

Pentru baie ai nevoie de multa lumina, asa ca o alegere inteligenta ar fi lampile vintage restilizate. Acestea au un design complet nou, inedit, care te duc inca cu gandul la casele elegante de altadata. Alege o culoare pastelata, pentru a pastra un ton rafinat si elegant al baii tale.


2. Lampi moderne, pentru baile cu stil

Daca vrei insa sa pastrezi un aer modern, insa elegant, pe piata poti gasi o gama variata de lampi moderne cu un design abstract, care vor da insa baii tale o eleganta de neegalat.


3. Oglinda reglabila inedita

Daca vrei sa scapi cu orice pret de banalele oglinzi prinse in perete, poti alege o oglinda mult mai inedita si mult mai practica, care se regleaza. Designul sau este unul elegant, care va atrage cu siguranta atentia musafirilor tai, iar pe tine te vor incanta utilitatea si eleganta lor.




4. Carligele de perdea pot schimba total designul baii tale

Da un aer spectaculos si foarte rafinat baii tale cu ajutorul unor carlige de baie altfel.


5. Dulapurile de fier forjat

Renunta la dulapurile inchise, cu multe usi si alege pentru baia ta un raft deschis din fier forjat, foarte elegant. Acesta este foarte util si ofera baii tale un design spectaculos.


6. Adu natura in baia ta

Vrei un design cu totul inedit pentru baia ta? Atunci alege o oglinda realizata din lemn natural verde. Pentru a scoate in evidenta aceasta eleganta oglinda, alege o nuante de fond care sa imite lemnul.


7. Robineti clasici

Un simplu robinet poate aduce o noua nota in baia ta. Alege un tip de robinet vechi, restilizat, insa care sa ramana in peisajul clasic, de demult, insa de efect.



Sursa foto: womansday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului