Amenajarea casei

#atragere neroc #obiect #revelion #noroc

Obiectul pe care trebuie sa il ai neaparat in casa de Revelion ca sa atragi norocul. E important locul in care il pui

Se apropie Anul Nou, o noapte in care poti incerca orice ritual de noroc pentru a atrage lucruri pozitive, asa ca iti aratam locurile strategice in care ar trebui sa pui oglinzile pentru a atrage norocul, conform Feng Shui. Daca vrei ca norocul sa ti se imbunatateasca, iti propunem sa incerci acest secret simplu cu accesorii din casa ta, care te va ajuta sa atragi energia pozitiva.

 

Unul dintre locurile care trebuie purificate de vibratiile negative este baia, deoarece acest spatiu poate fi cauza pierderii banilor prin curgerea apei, asa ca iti sugeram sa ai o oglinda pentru ca energia negativa sa iasa prin acest portal.

In camera principala

Pune o oglinda pe toata lungimea in camera principala, acest lucru te va ajuta sa ai o relatie mai buna cu tine insuti, precum si incredere in tine pentru a obtine realizarile dorite. Aceasta amuleta este legata de bunastarea emotionala a tuturor celor din familie.

Spatii comune

Acestea sunt obiecte care favorizeaza miscarea energiilor, astfel incat circumstantele care va cauzeaza probleme sa nu mai stagneze niciodata. Va recomandam sa le amplasati in camera principala sau pe un coridor care face legatura cu alte incaperi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea