Amenajarea casei

#obiecte casa #noroc #anul 2020

Obiecte pe care trebuie sa le ai in casa in 2020 pentru a atrage norocul

 

2020 reprezinta o noua oportunitate de a incepe sau de a continua cu mai mult efort, ceea ce ai lasat neterminat in anul trecut. Pentru aceasta, este important sa fii pozitiv si deschis la orice vine.

Dar pentru ca lucrurile sa mearga ca pe roate, iata care sunt obiectele pe care ar fi bine sa le ai in casa in 2020 pentru a atrage norocul, potrivit astrologului mexican Mhoni Vidente.

Ce obiecte sa ai in casa in 2020

Nu uita ca cel mai important lucru pentru a atrage norocul este sa ia multa credinta si sa atragi energii pozitive pentru a obtine ce ti-ai propus sa faci.

Buda zambitor

Figura care il reprezinta pe Buda fericit este un simbol al prosperitatii, bucuriei si fertilitatii in casele budiste chineze. Pentru a atrage noroc, ar trebui sa il asezi intr-un loc proeminent din sufragerie, salon sau camera de zi.

Sfesnic pentru lumanari

Sfeanicul (ar fi bine sa aiba sapte brate) apartine traditiei ebraice si este considerat un semn norocos, care aduce fericire si echilibru in camin.

Inima rosie

Poarta o inima rosie mica atarnata de gat sau intre haine. Poate fi facuta din orice material nobil (lemn, piele, metal emailat, tesatura si chiar hartie). Serveste la intarirea legaturilor de dragoste si stimularea pasiunii.

Elefanti

In aproape toata lumea, elefantul reprezinta noroc (mai ales daca tine trompa sus si daca este din lemn).

Pentru a atrage norocul, este bine sa asezi statueta in forma de elefant in holul de la intrare, privind spre interior sau chiar de partea cealalta a usii, pentru a intampina norocul.

Matura

In fiecare casa exista o matura pentru menaj. Dar ea poate fi folosita si pentru a atrage norocul in casa. Pentru asta trebuie sa ai o matura naturala (nu din plastic), iar in centru sa prinzi o panglica de culoare verde.

Flori

Se spune ca atunci cand te duci pentru data la cineva acasa este indicat sa-i duci o floare. Puterea plantelor va face ca suspiciunea si neincrederea sa dispara. Cele mai recomandate flori sunt cele roz si violet, pentru ca reprezinta afectiune si bucurie, pe de o parte, si smerenie, pe de alta parte.

Potcoava

Acesta este unul dintre cele mai folosite elemente pentru a indeparta raul si a atrage norocul. In ceea ce priveste gaurile pe care trebuie sa le aiba potcoava, se recomanda sa fie in numar de sapte. Dar nu se intampla nimic daca are mai multe sau mai putine.

Este important sa atarni potcoava (neaparta cu varfurile in sus) deasupra usii de la intrarea in casa, ca sa atraga norocul.

Pumnul

Figurina care reprezinta pumnul inchis aratand varful degetului mare ( intre degetul aratator si cel mijlociu), este una dintre cele mai vechi amulete care exista. Este folosita pentru a ne feri de raul pe care altii ni l-ar putea dori. Cele mai apreciate amulete sunt negre, deoarece sunt sculptate in carbune.

Jad

Aceasta piatra verde (exista si in alte culori) a fost foarte apreciata de chinezi si mayasi , deoarece ei cred ca atrage prosperitate, sanatate si noroc. Se crede chiar ca protejeaza locuinta impotriva hotilor.

Astfel, poti cumpara o piramida din jad pentru a atrage noroc, pe care sa o asezi pe masa din centrul camerei.

Dafin

Dafinul te ajuta sa castigi faima, astfel incat un coleg competitiv sau invidios sa nu te deranjeze. Lipeste doua frunze de dafin pe un scaun (pe dedesubt) formand o cruce.

Umbrela

Atunci cand este inchisa, reprezinta un element care simbolizeaza protectia si poate servi drept amuleta pentru a atrage norocul, daca este asezata langa usa principala a casei.

Broasca testoasa

Acest animal simbolizeaza longevitatea si constanta si poate atrage sanatate si noroc, mai ales daca este asezata in camera unei persoane mai in varsta.

Vas de lut sau de sticla plin cu fructe

In afara ca sunt folosite pentru decorare, in lumea ezoterica, aceste vase au functia de a atrage noroc atunci cand sunt pline cu fructe.

Acestea ar trebui sa fie amplasate in camera de zi sau in camera in care se serveste masa. In ele poti pune si batoane de scortisoara si vanilie. Au o putere mai mare de a atrage norocul atunci cand sunt pline cu fructe proaspete, nu de plastic.

Astrologul recomanda, de asemenea, sa acorzi atentie obiectelor pe care le ai in casa, fie ca sunt decorative sau personale, daca stii ca ti-au purtat noroc, fie ca este o rochie, o brosa, o bijuterie sau orice altceva.


 


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea