Amenajarea casei

# obiecte ghinion #casa #ghinion

Obiecte care atrag ghinionul in casa. Scapa de ele imediat

Unele obiecte pe care le tinem in casa pot atrage energii negative si pot atrage ghinionul si saracia in caminul nostru, atrage atentia Lidia Fecioru. Cel mai bine ar fi sa scapam cat mai repede de aceste lucruri.

 

”Casa este locul care trebuie sa ne ofere confort, liniste, siguranta, sa ne simtim confortabil spiritual. Exista case frumoase, somptuoase si... reci, cum exista case sarace, curate, dar... calde, primitoare. Totul tine de energia care se creeaza in acea casa.” a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Obiectele in culorile pamantului aduc ghinion. Precum si tablourile care infatiseaza scene sau imagini agresive, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Figurinele si statuile din gips aduc, de asemenea, ghinion, conform acesteia. Peretii si podelele de sticla ar aduce saracia casei. Saracia este atrasa, culmea, si de cadouri, de acele cadouri care nu ne plac.

”Trebuie sa scapam de cadourile nedorite” mai spune Lidia Fecioru. ”Nu sunt ale tale, nu se lipesc de tine, energetic” afirma aceasta.

Maturile vechi si uzate mai trebuie inlaturate din casa: ”O matura uzata aduce saracie”. ”Cutitul nu trebuie lasat peste noapte pe masa” a continuat aceasta.

De asemenea, in casa nu trebuie sa tinem nici incaltaminte veche, ori care ne strange. Farfuriile si paharele sparte ar trebuie si ele aruncate cat mai repede la gunoi.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului