Amenajarea casei

#velux #fereste casa #jaluzele romane #jaluzele #amenajarea casei #decorarea casei

O mansarda stilata. Decoreaza ferestrele cu jaluzele romane VELUX in culori si texturi inedite

Felul in care iti decorezi casa iti influenteaza intr-un mod decisiv stilul de viata. Un decor vesel si armonios iti da energie si buna dispozitie pentru a face fata oricarei provocari. Pentru a-ti veni in ajutor, VELUX a lansat un produs nou - jaluzele romane - si o colectie noua de materiale in texturi dinamice si inedite, ideale pentru a-ti inveseli mansarda.

Eleganta si functionalitate

Privite mai mult prin prisma ultilitatii lor, jaluzele pot fi si un element decorativ de efect in casa ta, iar alegerea lor este un factor important ce va determina atmosfera din intreaga incapere. Jaluzelele romane VELUX create in colaborare cu designerii Scholten si Baijings sunt solutia pentru a crea un spatiu primitor si elegant in mansarda ta.

Jaluzelele romane reprezinta o solutie perfecta pentru ferestrele de mansarda, oferind, spre deosebire de alte rulouri, posibilitatea de a fi pozitionate oriunde pe fereastra. Realizate din materiale sofisticate, aceste jaluzele se vor potrivi cu orice stil de design al incaperii.

Colectia de jaluzele romane Colour Collection by Scholten & Baijings imbina unitar utilitatea si calitatea jaluzelelor romane VELUX cu veselia si creativitatea culorilor, imprimeurilor si texturilor create de cei doi designeri.

Cei doi artisti din Amsterdam, Stefan Scholten si Carole Baijings, sarbatoresc anul acesta 15 ani de colaborari fructuoase fiind recunoscuti la nivel mondial pentru designul grafic care combina efectele luminii, culorile fluorescente si detaliile elegante. De altfel, fiecare rulou in parte este o lucrare de arta functionala.

Design inspirat de lumina zilei

Pentru aceasta colectie noua de culori, designerii si-au propus sa integreze lumina naturala in forma si aspectul jaluzelelor. Pornind de la transformarile pe care le sufera lumina de-a lungul zilei, din zori si pana la apus, Scholten & Baijings au creat pentru VELUX Colour Collection sase modele unice, atat pentru blocarea luminii, cat si pentru filtrarea ei, modelele transpun nuantele naturale ale cerului in diferitele momente alei zilei, de la albastrul azuriu al diminetii si pana la nunatele rosiatice ale serii.

Modelele unice, avand culori in degrade, sunt croite individual in stilul celor doi designeri, astfel ca dezvaluie culorile in mod diferit in functie de felul in care au fost taiate materialele, iar cand lumina soarelui trece prin materialul jaluzelelor, modelul se proiecteaza pe perete creand o atmosfera romantica.

Stim ca iti va fi greu sa alegi un model din Colour Collection, asa ca designul jaluzelelor ofera si o solutie inedita. Jaluzelele au un sistem care permite schimbarea materialului cu un altul foarte rapid, designul lor fiind unul dinamic, inovator si in continua schimbare, le fel ca lumina naturala din zori si pana la apusul soarelui. Datorita designului specific al jaluzelelor, materialul se poate da jos si inlocui cu un alt model, aspect care este foarte util atat pentru curatarea materialelor cat si pentru redecorarea dorita.

Colour Collection by Scholten & Baijings face parte din gama de Jaluzele romane VELUX si poate fi achizitionata prin intermediul distribuitorilor VELUZ sau de pe veluxshop.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului