Amenajarea casei

# secretul relaxarii zilnice #cada de baie #cada #relaxare

O cada de baie potrivita este secretul relaxarii zilnice. Invata cum sa o alegi!

Transformata din necesitate in mijloc de relaxare, cada de baie a devenit un obiect extrem de important in acest sanctuar personal. Aleasa dupa cateva criterii esentiale, aceasta poate fi considerata si un obiect de decor exceptional, care readuce incaperea la viata prin simpla prezenta. Daca si tu ai nevoie de o cada de baie pentru aceasta camera sau pur si simplu iti doresti sa o inlocuiesti pe cea veche, iata care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi un astfel de obiect si care sunt cele mai importante tendinte in materie de decor!

Masoara spatiul disponibil

Pentru a alege cea mai potrivita cada baie este important sa cunosti in amanunt dimensiunile spatiului in care o vei monta. Astfel, daca ai o baie cu dimensiuni generoase, vei putea alege orice tip de cada iti doresti. Poti opta pentru o cada de baie mare pe colt, o cada dubla sau o cada special conceputa pentru copii. in schimb, daca ai la dispozitie un spatiu limitat in aceasta incapere, cauta un model care sa se potriveasca perfect si sa nu incomodeze prea mult.

Alege un design potrivit

Astazi, o cada de baie poate fi mult mai usor integrata in orice stil de decor gratie faptului ca exista o multime de modele disponibile pe piata. Astfel, poti alege o cada de baie de diferite forme, nu doar cea standard sau cu diferite modele care sa o scoata din anonimat. Printre cele mai cautate in prezent se numara modelele stativ si cele cu picioare, care dau un aspect retro in baie.

Picioarele pot fi fabricate din inox, fier forjat sau lemn, in functie de stilul arhitectural al incaperii. in materie de culori, cea mai cautata cada de baie ramane cea in varianta alb, insa exista si modele negre sau rosii care fac deliciul persoanelor pasionate de design. in baile vintage specialistii recomanda o cada de baie de culoare aramie, care va imbunatati aspectul si va face ca totul sa para desprins din filme.

Cauta un material rezistent

Pe langa aspectul estetic, o cada de baie trebuie sa indeplineasca si un rol functional. Prin urmare, aceasta trebuie aleasa si in functie de materialul din care este confectionata. Pe piata poti gasi modele fabricate din fonta sau otel, acestea fiind si cele mai indicate datorita faptului ca rezista la socuri si sunt foarte durabile. De asemenea, finisajul cazii este rezistent la produse chimice, usor de curatat si isi pastreaza luciul pentru un timp indelungat.

Fibra de sticla este un alt material folosit pentru o cada de baie, fiind foarte rezistenta in timp. De asemenea, daca esti o fire mai pretentioasa in ceea ce priveste design-ul, orienteaza-te catre o cada de baie din marmura, granit sau onix, care pe langa faptul ca este foarte eleganta, va schimba cu totul infatisarea baii in care obisnuiesti sa te relaxezi.

Daca inca nu ai gasit cada de baie potrivita nevoilor tale, site-ul https://favi.ro/ te asteapta cu o multime de modele fabricate din materiale de inalta calitate, astfel incat atat tu, cat si familia ta sa va bucurati pe deplin de momentele de relaxare oferite de acest obiect indispensabil.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea