Amenajarea casei

#instalare cabina dus #cabina dus

Nu mai sta pe ganduri si alege o cabina de dus completa de la Sanotechnik!

Ai planuri pentru reamenajarea unei bai? Construiesti o casa si nu stii exact ce sa alegi intre o cabina de dus si o cada? Sugestia noastra este sa optezi pentru o cabina de dus completa, iar in continuare iti vom prezenta cateva dintre avantajele acesteia, cat si doua modele care se potrivesc in orice baie.

Avand in vedere ca majoritatea persoanelor au un stil de viata destul de aglomerat, rareori se intampla sa gaseasca timpul necesar pentru o baie in cada. In plus, multe persoane doresc sa faca baie in cada doar pe perioada iernii, iar in restul timpului cada va fi folosita drept dus. Daca si tu te regasesti in aceaste situatii, cel mai bine ar fi sa optezi pentru o cabina de dus sau daca ai doua bai, macar una dintre ele sa fie dotata cu un astfel de obiect sanitar.

Cabina de dus iti ofera tot confortul de care ai nevoie si este mai practica. Sunt unele situatii in care ti-ar putea fi imposibil sa intri in cada fara ajutor sau chiar nu vei putea deloc sa faci acest lucru. Spre exemplu, daca ai o entorsa de glezna sau daca ai suferit vreo operatie, iti va fi mai comod sa pasesti intr-o cabina de dus. In plus, riscul de alunecare este mult mai mic si te vei simti mai in siguranta. Cabinele de dus sunt excelente si daca in casa locuiesc sau vin in vizita destul de des persoane in varsta sau care au diverse afectiuni articulare, carora le este greu sa iasa din cada, din cauza diferentei de inaltime si a riscului de alunecare. Trebuie sa mentionam ca o cabina de dus te poate ajuta si sa economisesti apa, lucru benefic nu doar pentru bugetul tau lunar, dar si pentru mediul inconjurator.

Daca te-am convins sa alegi o cabina de dus, in continuare iti vom prezenta doua modele de cabine de dus complete de la Sanotechnik pe care le poti comanda online. Astfel, nu va trebui sa iti faci griji in privinta transportului si vei economisi si timp pe care altfel l-ai fi petrecut in magazine, cautand cabina de dus ideala pentru tine.

In cazul in care nu ai mult spatiu disponibil in baie, iti recomandam o cabina de dus patrata, asa cum este aceasta: CABINA DE DUS PATRATA SKY 2 90 X 90 X 225 CM. Este o cabina extra-inalta, realizata din sticla securizata, clara, cu profile din aluminiu negru mat, cu dispersor fix cu 3 functii si duze de hidromasaj. Dispune si de o etajera de sticla. Cabina are inclusa o cadita de dus de 14 cm inaltime.

Daca spatiul nu este o problema, poti alege o CABINA CU HIDROMASAJ QUICK LINE VARIO CL121, 80X120 CM, DREAPTA. Este un model elegant, cu iluminare led, 6 duze de hidromasaj, baterie cu comutator functii si alte tehnologii care vor face experienta dusului placuta si relaxanta.

Asadar, daca iti doresti o cabina de dus completa si calitativa, intra pe site-ul Sanotechnik si alege-ti preferata!

Sursa foto: unsplash.com

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea