Amenajarea casei

#tablouri #tablouri casa #8 martie #cadou 8 martie #tablouri personalizate #cadou tablouri #multicanvas flori de primavara #tablou cu maci

Nu ai gasit un cadou pentru 1 si 8 martie? Iata solutia perfecta!

ADVERTORIAL

8 Martie este ziua femeii, a mamei tale, a prietenei, a surorii, a sotiei, si a oricarei femei din viata ta. Pentru o parte din ele, o floare este suficienta, pentru cea/cele mai importante din viata ta este insa nevoie de mai mult. Si daca iti doresti sa oferi mai mult, nu neaparat si mai scump, sa oferi tandrete si emotie, tablourile canvas sunt o buna alegere. Daca esti in pana de idei, te ajutam sa alegi darul perfect pentru toate femeile din jurul tau.


Idei de cadouri de 1 sau 8 Martie:

1. Pentru mama ta - un tablou cu flori, un tablou cu o poezie, un tablou cu ea si cu tatal tau si o dedicatie din parte ta.

2. Pentru iubita ta - un tablou cu voi doi si o poezie/dedicatie, un tablou cu ce-i place ei mai mult: flori, animale, peisaje din natura.

3. Pentru sotia/mama copilului tau - vei face o impresie extraordinara cu un tablou de familie sau cu cel mic o dedicatie/ poezie. Va fi un cadou de neuitat!

4. Pentru alte femei care conteaza in viata ta - invatatoarea, diriginta, sefa de la serviciu etc - un tablou micut cu flori sau cu ce stii ca le place va fi foarte apreciat.

Dar nu te opri la cadouri pentru ceilalti! Poti aduce primavara in casa sau in biroul tau prin alegerea unui tablou peisaj cu flori sau cu o imagine din natura care va schimba radical aspectul interior. Doua dintre tablourile cele mai apreciate in aceasta perioada, sunt tablourile multicanvas flori de primavara si tablou cu maci.

Tablourile se realizeaza si la comanda dvs si pot fi comandate la:

Telefon: 021 4600432
Mobil: 0752362362
Email: office@tablouri-digitale.ro
Website: www.tablouri-digitale.ro/

Puteti folosi orice imagine aveti sau va este draga, pe care sa o combinati cu multitudinea noastra de dimensiuni disponibile.

Va asteptam!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare