Amenajarea casei

#jysk #craciun #decoratiuni craciun

Noua colectie JYSK pentru Craciun, intre traditional si hibernal

Pentru sezonul de Sarbatori de anul acesta, JYSK a pregatit o colectie de decoratiuni si textile pentru casa de inspiratie scandinava, care sa aduca atmosfera festiva in locuinte. Produsele din noua colectie urmeaza doua trenduri: Cozy Tradition si Glacial Escape.

 

In scurt timp, mirosul de brad, portocale, scortisoara si cozonac va umple sufrageriile, colindele se vor auzi de peste tot, iar noptile vor deveni din ce in ce mai scurte si mai friguroase. In aceasta perioada, casele noastre imbraca haine festive, care sa ne introduca mai usor in atmosfera calda a Sarbatorilor de Iarna.  

JYSK mizeaza si anul acesta pe un Craciun hygge, cu o colectie speciala de Craciun care aduce confort in casa si amplifica sentimentul de sarbatoare. Colectia include figurine de plus haioase, precum mosi, efli, spiridusi, reni, copii si oameni de zapada, instalatii de lumini, pomi cu lumini, felinare si sfesnice, decoratiuni pentru brad si pentru casa, precum si o selectie de textile pentru casa cu imprimeuri specifice iernii. 

Produsele urmeaza doua trenduri, Cozy Tradition si Glacial Escape.

COZY TRADITION

Cozy Tradition este definit de culori si imprimeuri specifice vechilor traditii de Craciun. O multime de tonuri de rosu sunt insotite de tonuri calde, care duc cu gândul la dulciurile delicioase de pe masa de Sarbatori, la turta tulce, ciocolata si cozonaci. Culorile vedeta sunt Mocha Mousse, Jester Red, Apple Butter, Chocolate Brown, Auburn si, pentru echilibru, o culoare neutra, Warm Grey.

Textilele pentru casa si figurinele de plus cu aspect traditional sunt reprezentative pentru trendul Cozy Tradition. Perna deco KIMBERLIT de culoare crem, imprimata cu crengute minimaliste de culoare rosu inchis si perna deco KORNSTERN din catifea burgundi sunt minunate pentru un Craciun traditional, dar pot fi folosite ca decoratiuni si in restul anului.

Favoritele copiilor, dar si ale adultilor care nu au uitat de Sarbatorile copilariei, vor fi figurinele de plus precum elful HELIODOR, simpaticii mosi ODIN si FAFNER, spiridusii RUBIN si renii AKE.

GLACIAL ESCAPE

Cel de-al doilea trend, Glacial Escape, este inspirat de peisajele iernii in zilele in care albul acopera toata natura. Gheata, zapada, tonurile reci ale pamântului inghetat, crengile goale au stat la baza paletei de culori care descrie trendul. Ies in evidenta tonurile Cool Grey, Silver, Asphalt, Dark Slate si Dusty Olive.

Formele si imprimeurile decoratiunilor sunt inspirate tot de natura. Imbina lumânarea ALMANDIN in forma de brad cu lumânarea SNEFNUD cu imprimeu de fulgi de nea si lumânarea LOFN in forma de con pentru a transforma serile de iarna in momente de liniste si relaxare. Adauga decoratiuni alb-argintii, precum felinarul GYME cu led, bradutul cu lumini AMETYST sau instalatia de lumini GLEDE, si te vei simti ca in mijlocul naturii.

Fie ca apreciezi un Craciun traditional acasa, fie ca iti place sa iti petreci iarna cât mai aproape de natura, bucurându-te de zapada, vei gasi in noua colectie decoratiuni si articole potrivite gusturilor tale.

Produsele din noua colectie sunt disponibile deja in toate magazinele JYSK.

De asemenea, intreaga colectie poate fi vazuta pe JYSK.ro, accesând link-ul: https://JYSK.ro/craciun.  

JYSK a lansat si revista pentru Craciun, care contine surse de inspiratie pentru amenajarea casei cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Revista poate fi vazuta aici.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea