Amenajarea casei

#mozaic #mozaic desene animate #mozaic interior #mozaic exterior

Mozaicul, un detaliu care face diferenta

Pana nu demult, cand venea vorba de a decora baia sau bucataria, faianta sau gresia era prima optiune. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat, iar romanii au inceput sa se orienteze tot mai mult catre jocurile de modele si culori pe care mozaicul le ofera. Indiferent ca alegem sa il punem pe paviment sau pe perete, mozaicul atrage atentia si fascineaza prin detaliile executiei. Fie ca se foloseste pentru decorarea cladirilor, in interior sau pe exterior, mozaicul este modalitatea perfecta pentru a aduce frumusete si originalitate spatiului.

Anul acesta, o noua linie de modele artistice vor putea transforma casa intr-un loc al creativitatii si originalitatii. "Fantezie fara limite" este denumirea noii linii de colectii pentru copii, dar si colectii cu modele traditionale. Toate produsele se realizeaza la comanda, dupa modelul solicitat de client sau alegand unul dintre modelele create de desenatorii sau arhitectii de la Fabrica de Mozaic, primul proiect cu finantare europeana si prima fabrica de mozaic gandita ca intreprindere sociala.

La nivel national nu exista un producator care sa acopere aceasta cerere, iar cei care doresc sa inveseleasca atmosfera caminului lor prin culori, forme geometrice sau desene animate din mozaic trebuie sa apeleze la produse fabricate in alte tari.

Mozaicul cu desene animate inveseleste prin culori si stil atmosfera din camera copilului si o fac originala.

 

Modelele geometrice traditionale sau clasice, in culori vesele sau in diferinte nunate de maro, portocaliu etc. transforma bucataria intr-un spatiu placut in care gatitul devine pasiune.

Baia trebuie sa fie un spatiu prietenos si relaxant, de aceea putem aplica, pe pereti sau cada, un mozaic simplu in culori vesele, care sa nu incarce vizual. Tonurile tari de rosu si portocaliu creaza o atmosfera relaxanta, astfel incat momentele petrecute in dus devin o adevarata experienta senzoriala.

O alta noutate cu care Fabrica de Mozaic a venit anul acesta pe piata este mozaicul pentru piscine. Acesta este unul dintre produsele foarte apreciate, si nu este de mirare, tinand cont ca mozaicul este materialul ideal pentru spatiile care vin in contact cu apa. Si asta pentru ca, pe de-o parte, piscinele sau spa-urile placate cu mozaic sunt in topul elegantei, dar si pentru ca este un material ce se curata usor, lucru important pentru o piscina care nu are dimesniuni tocmai mici.

Indiferent ca va doriti mozaic pentru decorarea cladirilor, in interior sau pe exterior (pereti sau piscine), Fabrica de Mozaic dezvolta produse si servicii pentru a satisface nevoile si gusturile tuturor doritor, oricat de pretentioase ar fi ele.

Cateva sfaturi utile pentru aplicarea mozaicului de la specialistii din Fabrica de Mozaic:

  • peretele sa fie foarte bine nivelat
  • chiturile sa fie corect si atent realizate
  • „user friendly” pentru ca nu necesita intretinere speciala

Fabrica de mozaic este o intreprindere sociala creata de Fundatia Dezvoltarea Popoarelor in cadrul proiectului „Parteneriate active pentru dezvoltarea economiei sociale” cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea