Amenajarea casei

#decorare casa cu faianta cu imprimeu #decorare faianta cu imprimeu

Moduri de a-ti decora casa cu faianta sau gresie cu imprimeu

Faianta este una dintre modalitatile simple de a decora si de a alcatui o imagine frumoasa in incapere, fara a modifica nici un pic mobila. Indiferent de alegerile pe care le faci, faianta poate sa ridice nivelul casei tale si sa aduca un plus de valoare spatiului in care locuiesti. Iata cateva moduri in care poti sa iti decorezi casa cu faianta cu imprimeu:

1. Jatana Interiors- faianta sau gresie cu pattern

Daca luam acest exemplu de renovare cu gresie cu pattern stil antique, asa cum este regasit in cadrul Jatana Interiors, putem sa observam cum simplitatea camerei este imediat ridicata de modelul colorat si cu desen complex. Cada neagra este si ea o piesa care leaga intreg designul de interior.

2. Model alb si negru si zig-zag

Un astfel de model este clasic si stilat. El nu se va demoda, chiar daca vei pastra designul timp de 20 de ani fara sa modifici nimic. Este interesant, usor de accesorizat si inedit in acelasi timp.

3. Gresie cu model in aceeasi gama de culori

In acest exemplu este vorba despre gresia cu model deosebit cu gama de culori neutre: alb negru si gri. De asemenea s-a pastrat aceeasi idee si gama de culoare si in restul decorului, chiar si pe scari. Este simplu si nu poti sa dai gres cu aceasta varianta.

4. Gresie si faianta din imitatie de marmura si pattern combinat

Aceasta varianta de a combina marmura cu un pattern complicat, cu design complex, aduce baia intr-o zona de eleganta. Se poate folosi exact aceeasi varianta si in bucatarie, prin podea si zona dintre dulapurile de bucatarie de pe perete si cele stabile de jos.

5. Imitatie de zig zag si lemn, parchet

Mai ales daca ai un spatiu mare, poti sa pui gresie imitatie de parchet in doua culori si sa le imbini astfel incat sa creezi un joc zig-zag din nuante diferite. Daca se regasesc culorile in mobilier, atunci poti sa faci un ansamblu care sa aiba semnificatie.

6. Model de gresie antic vechi spaniol

Un asemenea decor este bine sa fie completat de lemn masiv, de culori inchise, de lemn nefinisat. Daca este vorba despre amenajarea baii, este bine sa se tina cont ca lemnul sa fie tratat corespunzator anti-umezeala si anti-fungic. De asemenea decorul poate sa fie cu ceramica pictata veche sau cu aceleasi culori.

7. Pattern cu idee de floare ca design

In aceasta bucatarie, spatiul a fost pus in valoare de frumusetea designului faiantei. Desi bucataria este relativ simplu amenajata, faianta o face sa para a fi eleganta, sofisticata, rupta din paginile unei reviste cu specific.

8. Popham Design Tiles

Popham Design Tiles face gresie si faianta cu modele moderne, care par a fi cu inspiratie SF. Sunt interesante intr-o casa contemporana, asortate unui spatiu liber, cu decor minimalist sau creativ, cu energie tinereasca si cu mobilier care sa se integreze. O astfel de alegere este puternica pentru intreaga casa, aducand lux si inovatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea