Amenajarea casei

#candelabru #borcane #iluminat #dopuri de pluta # candelabru handmade

Modele inedite de candelabre pentru un iluminat modern

Candelabrele nu mai sunt demult simple elemente care iti lumineaza incaperea. Ele aduc o nota de eleganta aparte, un plus de farmec in casa ta, pe care nu l-ai fi crezut posibil vreodata. Iata cateva idei inspirationale de la decoist.com, pe care le poti pune chiar si tu in practica!

Candelabre colorate

Perfect pentru anotimpurile care emana prospetime, cum este primavara, acest candelabru electric in culoarea verde lamaie vine de la "Better Homes and Gardens", insa este usor de replicat. Practic, este un lampadar vopsit, acoperit cu un abajur de panza desenata cu modele florale.


Candelabrul de mai jos, colorat in roz pastelat, este perfect pentru o "injectie" subtila de culoare in camera ta de zi cu zi. Inspirat de Rhiannon, cea care administreaza site-ul cu idei heygorg.com, acest candelabru poate fi si creatia ta. Este o idee pe cat de simpla, pe atat de spectaculoasa si foarte usor de pus in aplicare.

Candelabre handmade

Cateodata, chiar si cel mai frumos obiect de decor pentru casa devine mai putin inspirational atunci cand este foarte scump. Cand Melissa de la Ador by Melissa a vazut un candelabru superb pe care nu si-l putea permite, ea s-a gandit sa faca unul la fel din materiale mai putin costisitoare. Asa ca a apelat la cateva cercuri de lemn pe care le-a fixat in jurul unui suport de iluminat, cu ajutorul unor corpuri de alama.




Daca se intampla sa te bucuri de un pahar de vin si sa iti placa sa bricolezi, atunci acest proiect este perfect pentru tine. Transforma o banala grila de ventilator si cateva zeci de dopuri de pluta intr-un candelabru spectaculos, ce iti va impresiona cu siguranta musafirii.



Fii cu adevarat unic si confera-i bucatariei tale un candelabru original, reprezentat de cateva borcane de gem pe care sa le transformi intr-un corp de iluminat nemaintalnit.




Sursa foto: shewearsitlovely.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea