Amenajarea casei

#tapet #pereti #scari #culori #mobilier #design #rafturi #camara

Modalitati inedite de a decora cu tapet

Dupa redecorarea locuintei, ti-au mai ramas cateva suluri de tapet si nu te lasa inima sa le arunci? Afla ca le poti folosi cu succes pentru a da viata obiectelor din locuinta ta sau pentru a infrumuseta anumite spatii din casa. Alege modele indraznete de tapet, in culori tari, si vei avea rezultate spectaculoase!

Scoate in evidenta treptele

Daca locuinta ta dispune de o scara interioara, poti folosi tapetul ramas de la alte proiecte de amanajare pentru a decora treptele. Vei obtine un efect unic, iar scarile tale vor capata mai multa personalitate. Daca nu ai mai folosit tapet pana acum, poti achizitiona din magazinele de specialitate diverse sortimente, care sa se potriveasca cu designul interior al locuintei tale sau cu atmosfera pe care vrei sa o creezi.

Decoreaza camara

Camara este adesea un loc de care uiti complet atunci cand vine vorba de redecorare. Este insa un spatiu la care apelezi de fiecare data cand trebuie sa depozitezi alimente sau ustensile de bucatarie. Cu ajutorul resturilor de tapet, poti decora acum interiorul camarii tale si vei reorganiza obiectele de aici. Tapetul poate fi aplicat atat pe perete, cat si pe rafturi. Acelasi lucru il poti face si in sifonierele sau dulapurile mai vechi.

Improspateaza locuinta

Daca vrei sa faci o schimbare in locuinta, insa iti doresti sa eviti cheltuielile majore, poti folosi tapetul pentru a da viata obiectelor din casa. De exemplu, daca ai o lampa pe care nu o mai folosesti, poti realiza chiar tu un abajur nou din tapetul neutilizat. Alege modele indraznete si proaspete, care sa confera spatiului tau un plus de originalitate.

Reconditioneaza mobilierul vechi

Transforma o veche piesa de mobilier in punctul de atractie al locuintei tale: foloseste fasii de tapet pe care sa le aplici pe picioarele meselor sau scaunelor. Pentru un plus de stralucire, aplica peste tapet un strat de lac.

Da viata bibliotecii tale

Daca te-ai plictisit de cartile vechi din biblioteca ta si vrei sa o tranformi radical, tapetul poate fi de mare ajutor. Aplica tapetul ramas de la alte proiecte pe cotoarele cartilor mai deteriorate. Poti folosi acelasi tip de tapet pentru fiecare cotor in parte sau poti jongla cu diverse modele si culori.

Sursa foto: //www.goodhousekeeping.com/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare