Amenajarea casei

#draperii #culori #decoratiuni #casa #lenjerii de pat #influente

Moda si design interior: Adauga influente fashion in interiorul casei tale!

Lumea modei vestimentare si cea a designului de interior nu mai sunt de mult doua entitati complet separate, fara nicio legatura una cu cealalta. Insa, daca in trecut tendintele fashion ajungeau in designul casei la ani distanta de la aparitia lor, in prezent asistam la o sincronizare aproape perfecta a celor doua lumi. Vrei sa fii in trend? Te invitam sa descoperi cum te poti folosi de trendurile din moda pentru a-ti actualiza designul casei!

Bej versus colorat

Cum a ajuns moda vestimentara sa influenteze alegerile pe care expertii si, in ultima instanta, consumatorii le fac in designul de interior? Conform spuselor redactorului-sef al publicatiei "Fashion & Decor", Gretchen Aubuchon, explicatia ar putea consta in faptul ca oamenii prefera din ce in ce mai mult sa isi amenajeze si decoreze locuintele in functie de personalitatea proprie si de felul stilul vestimentar adoptat.

Cu alte cuvinte, sustine expertul, o persoana cu o vestimentatie viu colorata, pestrita, nu ar putea sa locuiasca intr-o casa in nuante de crem, bej si alte tonuri neutre, si viceversa.

Verdele smarald, culoarea anului in moda si design interior

Faptul ca lumea modei si cea a designului interior se afla intr-o sincronizare perfecta este sugerat si de culoarea Pantone a anului - verdele smarald este alegerea designerilor vestimentari si a celor de interior, deopotriva, pentru 2013.

Astfel, remarca expertii, persoanele care adora verdele smarald si care nu se sfiesc sa il adauge in vestimentatia personala cel mai probabil o vor face si la nivelul decoratiunilor de interior. Elemente precum draperiile, cuverturile de pat ori obiectele decorative verde smarald pot fi inserate cu usurinta in designul casei pentru un look proaspat si in tendinte.


Imprimeul animal, o alegere indrazneata in moda si design interior

Imprimeul animal, regasit adesea pe podiumurile de moda, s-a infiltrat incet, dar sigur, si in designul de interior, sub forma de piese de accent. Pentru ca imprimeul animal sa devina o alegere inspirata in designul casei tale, fara a deveni kitschos, mizeaza pe obiecte elegante, cu parfum vintage, cum este cazul scaunului din imagine, acoperit cu tapiterie delicata, cu imprimeu leopard.



Sursa foto: freshome.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului