Amenajarea casei

# amenajare mobilier #mobilier din ratan #ratan #mobilier

Mobilierul din ratan, la mare cautare. Cum sa-ti amenajezi casa cu ajutorul acestuia

Datorita texturii sale naturale superbe si a senzatiei de aerisire pe care o creeaza, mobilierul din ratan este una dintre cele mai cautate si populare tendinte de decor din 2020. Tesaturile din ratan ofera un aspect casual si se integreaza perfect in diverse tipuri de mobilier, de la cel traditional, la cel modern si contemporan.

Cand este armonizat cu materiale luxoase si forme curbe, tesatura din ratan capata un aspect modern, pastrandu-si radacinile din trecut si legatura cu natura. Mobilierul din ratan este greu de ignorat, avand prestanta, frumusete, delicatete si, totodata, fiind usor si placut. Tesatura te duce cu gandul intr-un loc tropical si luxos, motiv pentru care mobilierul din ratan se incadreaza de minune chiar si in cele mai pretentioase decoruri.

Iata cum poti sa amenajezi casa cu ajutorul tesaturilor din ratan si cum poti aduce o bucatica de paradis in spatiul tau de locuit.

Pat cu tablie din ratan

Transforma-ti domitorul intr-o oaza tropicala cu acest pat incredibil. Detaliile tabliei confera piesei o textura uimitoare si creeaza o senzatie de combinare a stilurilor hippy si vintage. Cadrul din lemn prezinta un finisaj natural si cald si se imbina usor cu orice culoare din dormitor.

Lustra cu impletitura din ratan si canel de catifea

Acest model aerisit de lustra are un impact puternic datorita contrastului dintre culoarea ratanului si catifeaua inchisa la culoare. Este un corp de iluminat de tavan cu inaltime reglabila care combina de minune doua materiare texturate intr-un design simplu cu accente geometrice. Tesatura de catifea confera corpului un aspect luxos, aducand un plus de eleganta spatiului pe care il lumineaza.

Scaun cu spatar din ratan

Stilizeaza-ti sufrageria cu un aer de cafenea frantuzeasca folosind cateva scaune care amintesc de cele de cele din bistrourile europene. Acest scaun cu spatar din ratan are brate elegante, curbate si un aspect casual si, totodata, elegant. Fabricat din lemn masiv de fag, este un scaun comod care va aduce un plus de caldura si naturalete in spatiul de servit masa.

Divizor de camera din ratan

Divizoarele de camera sunt un alt accent vechi de secole care continua sa fie populare. Acest panou triplu este realizat din impletitura de ratan si un cadru din lemn. Se poate folosi pentru a diviza un spatiu cu mai multe utilizari, sau pentru a aduce intimitate intr-o camera comuna.

Dulap pentru depozitare din ratan

Organizeaza-ti camera de zi cu acest dulap decorativ. Cele doua usi si raftul deschis ofera o varietate de optiuni pentru depozitare, fiind totodata o piesa de mobilier de dimensiuni mici care nu va ingreuna spatiul. Impletitura din ratan accentueaza usile, partile laterale si raftul de jos, in timp ce finisajul cald al cadrului din lemn da un aspect cat se poate de natural si de pitoresc. Este o piesa de mobilier care poate aduce armonie si naturalete in orice camera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea