Amenajarea casei

#mobila #amenajare baie #mobila baie #amenajare spatii mici #amenajare baie mica

Mobilier fabulos pentru baile mici

Una dintre marile probleme cu care ne confruntam astazi este spatiul destul de limitat din apartamente. Aglomerarile urbane sunt din ce in ce mai populare, iar locuintele din ce in ce mai mici. Baile sunt in general cele mai inguste spatii. Cu putina creativitate insa, poti transforma o baie destul de mica intr-una fabuloasa, doar cu ajutorul mobilierului. Iata cateva idei geniale:

1. Chiuveta incastrata

Daca vrei sa economisesti cat mai mult spatiu in baie, atunci ar fi bine sa optezi pentru o chiuveta incastrata intr-un blat de granit sau marmura. Sub ea poti atasa o polita subtila si foarte diafana din sticla sau din orice alt material preferat.

Pentru a da impresia de mai mult spatiu, indicat ar fi sa alegi o culoare deschisa pentru mobilier.

2. Rafturile din rigips

Rafturile de rigips in baile micute aduc avantaje uriase. Acestea te ajuta sa depozitezi foarte multe lucruri, dar si sa obtii un spatiu mare in baie. Acest material se potriveste cu orice nuante sau stiluri si, in plus, aduce o nota de originalitate baii tale.

3. Mobilierul din tabla

Poti da un plus de efect baii tale si cu ajutorul unor piese mici de mobilier din tabla sau din fier forjat. Acestea vor da un aer distinct si elegant baii tale si o vor face mult mai originala. Pentru a da si putina culoare poti opta pentru niste prosoape colorate si un scaun de ratan cu perne decorative nuantate.

4. Mobilierul din ratan

Mobilerul din ratan este din ce in ce mai popular in decorul locuintelor, in special in cazul in care spatiul acestora este destul de limitat. Aceste piese de mobilier sunt simple, insa elegante si de efect. In plus sunt si foarte rezistente, au un pret accesibil si se adapteaza aproape la orice tip de stil.

Orice mobilier ai alege, gandeste-te insa la rezistenta lui. Tine cont ca in baie este foarte multa umiditate. In plus, intr-o baie ai nevoie si de foarte mult spatiu de depozitare, asa ca axeaza-te pe corpuri mici, pe care sa le poti integra in spatii inguste.

Sursa foto: estiloydeco.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea