Amenajarea casei

#amenajare dormitor #mobila #dormitor

Mobila la comanda pentru un dormitor mic. 5 trucuri de amenajare

Amenajarea unui dormitor mic poate deveni un lung sir de compromisuri daca nu cunosti cateva trucuri despre alegerea mobilei la comanda. Cum te poti bucura de piesele dorite, dar in acelasi timp sa nu ai o camera inghesuita? Ei bine, exista cateva solutii care te vor ajuta sa treci cu brio peste aceasta provocare.

Te-ai convins deja ca cea mai buna solutie este sa optezi pentru mobila la comanda, insa nu stii exact cum sa optimizezi cat mai bine spatiul din camera. Citeste in continuare ce poti sa faci.

1. Comanda un pat cu spatii de depozitare

Ideea unui pat king size este destul de ispititoare, insa nu este deloc cea mai buna atunci cand trebuie sa amenajezi un dormitor de mici dimensiuni. Daca nu este vorba despre aranjarea unei camere de cuplu, mizeaza pe un pat de perete, nu pe unul de mijloc. A doua solutie care te va ajuta sa castigi spatiu pretios este sa alegi mobila la comanda cu spatii de depozitare inteligente. Paturile prevazute cu sertare laterale se dovedesc extrem de utile pentru depozitarea lenjeriilor de pat, a pilotelor si chiar a hainelor.

Gasesti o multime de accesorii de mobila pentru dormitor la MAM Bricolaj, asa cum sunt butonii si manerele pentru sertare. Alege piesele care se afla in armonie cu personalitatea ta si care se pliaza pe nevoile tale.

2. Mizeaza pe un model de dressing cu usi glisante la comanda

Dulapurile voluminoase cu haine nu isi au locul intr-un dormitor mic, asa ca va trebui sa dai dovada de creativitate. Un dressing cu usi glisante la comanda este practic intr-o camera cu dimensiuni restranse. Personalizeaza dulapul dupa stilul tau si optimizeaza la maximum spatiul de depozitare. Cu MAM Bricolaj este atat de simplu sa iti faci mobila la comanda, singur ori cu ajutorul echipei. Gasesti in depozitul online o gama vasta de accesorii pentru dressing: bara de haine, suport de umerase, pantofar, suport de pantaloni si multe altele de acest tip.

3. Alege piese de mobilier in culori deschise

Unul dintre avantajele pe care ti le ofera mobila la comanda este ca poti alege exact ce nuante sa aiba piesele de mobilier. Albul este o optiune aflata in tendinte in aceasta perioada, insa daca nu te declari un fan inrait, poti opta pentru alte modele. Regula este ca mobila sa fie deschisa la culoare pentru a crea impresia de spatiu mai mare. De retinut si faptul ca si pardoseala trebuie sa fie deschisa la culoare.

4. Opteaza pentru dulapuri cu oglinzi pe usi

Amplasarea oglinzilor pe usile dulapurilor nu te ajuta doar sa iti potrivesti mai bine tinutele vestimentare, ci iti sunt aliat de baza si in crearea iluziei de camera mai spatioasa. Simplu, dar de efect!

5. Mobila la comanda – corpurile suspendate sunt binevenite

Etajerele suspendate sunt solutii practice pentru optimizarea spatiului dintr-un dormitor mic. Mai mult de atat, dau si un aer modern incaperii, alungand cu usurinta monotonia. Le poti utiliza pentru depozitarea cartilor, a ramelor foto, a lumanarilor parfumate si a altor tipuri de decoratiuni. Lasa-ti imaginatia libera si creeaza un decor de vis in camera  ta.

Noteaza aceste sfaturi si spune start misiunii de amenajare a dormitorului tau!

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului