Amenajarea casei

#mirosuri #personalitate #parfum locuinta

Mirosul din casa dezvaluie o multime de lucruri despre tine

Aroma care iti invaluie casa dezvaluie o multime de lucruri despre tine, desi nu te-ai gandit niciodata ca acest detaliu olfactiv ar putea fi un indicator al personalitatii si temperamentului tau. Iti place ca in caminul tau sa se simta o aroma subtila de citrice, preferi prospetimea bradului sau vrei sa simti mirosul oceanului? Fiecare dintre aceste arome spune cate ceva despre tine.


Mirosul de lamaie: esti ordonat

Daca iti place mirosul de lamaie in casa, inseamna ca esti o persoana organizata si ordonata. Iti place ca in locuinta ta sa fie intotdeauna curatenie si esti o fire energica, vesela.


Mirosul de portocala: esti creativ

Mirosul de portocala dezvaluie despre tine faptul ca esti o persoana creativa. Iti place sa-ti folosesti imaginatia pentru a improviza decoratiuni inedite si gasesti intotdeauna solutii ingenioase pentru fiecare problema care apare in casa. Mirosul de portocala actioneaza ca un calmant pentru tine si te face sa te simti mai putin stresat.


Mirosul de brad: iti place natura

Daca in casa ta miroase a brad, a munte, inseamna ca esti un iubitor al naturii, iti place libertatea si esti atras de sporturile extreme. Esti genul de persoana care ar alege intotdeauna o drumetie pe munte in locul unei ore de plaja la mare.


Mirosul oceanului: cauti confortul

Esti o fire calma si cauti mereu sa iti imunatatesti locuinta, astfel incat sa te simti confortabil acasa. Iti plac animalele si esti un aparator al mediului inconjurator. Iti aerisesti frecvent locuinta si ai grija sa nu existe elemente care ar putea raspandi un miros neplacut.


Mirosul de lavanda: esti stresat

Lavanda este o planta cunoscuta pentru actiunea ei calmanta. Daca iti place ca aerul din casa sa aiba o aroma suava de lavanda, inseamna ca esti o persoana stresata si ai o multime de griji pe cap. Esti dedicat familiei tale si faci tot ce iti sta in putinta pentru a avea o viata linistita. Iti plac vacantele in locuri retrase, unde te poti reculege si iti poti incarca bateriile.


Mirosul foral: esti romantic

Mirosul floral, dulceag, spune despre tine faptul ca esti o persoana romantica si tandra. Iti plac nuantele pastelate si stilul shabby chic, iar in serile de weekend adori sa vizionezi un film, cu o sticla de vin rosu alaturi.

Sursa foto: sheknows.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea