Amenajarea casei

#decoruri handmade #decoruri ieftine #decorarea casei

Mici elemente decorative care nu iti devalizeaza bugetul

 

Ca sa ai o casa frumoasa este de ajuns sa investesti timp si energie si nu neaparat bani. Iata cateva idei de proiecte decorative pe care le poti realiza cu ce ai la indemana prin casa, asa incat sa nu cheltuiesti mai nimic, dar sa te poti bucura de un ambient placut.

Tablouri hand-made

Cu ajutorul unui spray cu vopsea aurie poti colora diverse piese sau litere din carton pe care apoi sa le fixezi pe un placaj montat in interiorul unei rame. E o modalitate simpla de a-ti pune creativitatea la incercare si de a obtine elemente de decor personalizate.

Organizator din clipboard-uri

Fa ordine printre facturile pe care le ai de plata, bonuri, chitante si memento-uri cu ajutorul catorva clipboard-uri fixate pe perete. Foloseste cate unul pentru fiecare tip de activitate: de platit / de cumparat / de facut. Poti acoperi clipboardurile cu vopsea neagra tip tabla de scris pe care sa poti apoi insemna cu o creta alba.

Runner din panza de sac colorata

A apus moda fetelor de masa si cu atat mai mult a celor brodate. Insa vei simti in continuare nevoia sa acoperi masa si parca pentru tine au fost inventate acele runnere care acum sunt foarte moderne. Poti obtine o astfel de piesa vopsind o bucata de panza de sac intr-o nuanta puternica, precum acest fucsia din imagine.

Vaza vopsita

E foarte usor sa obtii o vaza decorativa. Ai nevoie de putina vopsea colorata pe care sa o torni in interiorul unei sticle cu gatul larg sau a unui pahar mai mare, precum cele de bere, si ai obtinut un suport pentru flori foarte interesant.

Dantelarie peste tot

Dantela este un material foarte fin si elegant si creeaza un aspect shabby-chic in orice incapere. Foloseste vechile gherghefuri ale bunicii pentru a fixa in ele bucati de dantela. Apoi agata-le in tavan asa incat sa obtii piese decorative suspendate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului