Amenajarea casei

# culori toamna #culori toamna 2012 #vopsea casa #amenajare casa toamna

Metode creative de a vopsi in culorile toamnei

In aceasta toamna, ofera locuintei tale un aspect modern, cu ajutorul culorilor vibrante. Nu te feri de aceste culori, care transforma orice locuinta intr-un spatiu plin de vitalitate. Albastru, verde, roz, corai, roz sau verde sunt cateva dintre culorile cele mai potrivite pentru decorarea locuintei tale in aceasta toamna.

Iata ce culori sa folosesti:


Albastru - paun: Vechiul intalneste noul

Scaunele sunt cele mai usor de transformat piese de mobilier din locuinta ta. Daca scaunele tale vechi sunt inca in forma buna, le poti vopsi in culori vibrante. Albastrul este o alegere potrivita, care ajuta la schimbarea aspectului camerei tale. Albastrul paun confera camerei tale un aspect contemporan si modern.

Verde - praz: Condimenteaza rafturile cu carti

Transforma biblioteca sau rafturile pentru carti intr-un obiect de mobilier indraznet cu ajutorul culorilor puternice. Verdele este una dintre cele mai potrivite culori, care vor inveseli casa. Pentru a sublinia tonurile de verde, accesorizeaza cu rafturi albe si mobilier in linii simple.

Roz pal pentru scari in dungi

Uita de covorasele pentru scari. Acum este momentul potrivit sa vopsesti scarile in culori calde si romantice. Rozul pal este o nuanta care poate fi usor combinata cu alte culori si care lumineaza casa ta. Pentru un aspect cu adevarat modern, vopseste dreptele in tonuri de roz si albastru deschis.

Accente dulci de zmeura

Daca vrei sa condimentezi aspectul casei tale, adauga accente de culori. Culoarea zmeurei confera veselie si dinamica oricarei incaperi. De exemplu, cutiile in care pastrezi revisetele sau accesoriile pot fi pictate in aceasta culoare. De asemenea, este o culoare ideala pentru camera copiilor.

Verde regal: Bucatarie glamour

Transforma bucataria banala intr-un loc dinamic, in care familia si prietenii sa vina cu drag. Verdele este o culoare dinamica, care aduce prospetime oricarei incaperi. Pentru bucatarie, poti folosi verdele atat la vopsirea peretilor, cat si a mobilierului.

Argintiu: Usi cu personalitate

Majoritatea persoanelor nu dau foarte mare atentie usilor, insa acestea contribuie la aspectul general al locuintei si confera multa personalitate. Vopseste usile in tonuri de gri si argintiu, pentru o locuinta moderna si primitoare.

Galben vibrant: Elemente surprinzatoare

Adauga locuintei tale accente surprinzatoare de culoare in interiorul dulapurilor si sertarelor. Picteaza-le in tonuri vibrante de galben, in combinatie cu mobilierul alb.

Gri si albastru: Podele in dungi

Pardoseala este adesea uitata atunci cand vine vorba de decorarea locuintei. Daca iti doresti insa o locuinta moderna, vopseste pardoseala in tonuri alternante de gri si albastru. Tonurile marine sunt ideala pentru locuinta spatioasa si aerisita. Confera o atmosfera relaxanta si sunt usor de curatat.

Corai picant: Birou stilat

Pentru un birou cu mult stil, vopseste peretii sau mobilierul in tonuri de corai. Este o culoare care confera multa caldura si confort, in ton cu toamna calda si bogata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea