Amenajarea casei

#casa #decoratiuni interioare #decorare casa #metal art # arta metalului # casa metal art

Metal art, un alt mod de a-ti decora casa

Arta metalului este una dintre cele mai populare arte la care multi apeleaza atunci cand vor sa-si decoreze propria casa.

Arta este o combinatie de indemanare, imaginatie si inteligenta. E nevoie de precizie maxima pentru a crea ceva unic. Cele trei ingrediente dau clasa si eleganta locului in care sunt folosite.

Metalul poate fi utilizat pe pereti, in sculpturi, dar si in gradini.

Arta metalului de perete

Peretii sunt un loc grozav in care pot fi expuse operele de arta. Ei au rolul nu numai de a gazdui aceste opere, ci si de a le transmite vizitatorilor cat mai mult din stilul tau de viata.

Datorita abundentei de stiluri, metalul se poate potrivi foarte bine cu designul interior al casei. Metalul vine in diferite forme, multe opere de arta fiind realizate din cupru, alama si fier forjat. Fierul forjat este foarte cautat deoarece este mai putin costisitor.

Operele de arta de pe perete atrag privirea si schimba total aspectul locuintei. Desi multe forme si marimi ale acestora sunt disponibile pe piata, se poate crea la comanda ceva care sa se potriveasca perfect cu designul interior al locuintei tale.

Sculpturile metalice de perete dau mai degraba un aer atemporal, in timp ce umerasele si carligele din metal dau un aspect rustic, desi scopul lor este sa tina umbrele si chei. O placuta din metal cu numele proprietarului casei, poate da un aer antic si unic intrarii.

Sculpturi din metal

Sculpturile ne duc cu gandul la istorie, conferand un plus de valoare si eleganta. Statuile sunt deseori expuse in locuri precum gradini si muzee, insa ele pot fi intalnite si in locuinte.

Exista de asemenea o varietate de sculpturi pentru pereti, mese si gradini ce usureaza decorarea locuintelor. Daca esti interesat de sculptura din metal pentru interior, atunci sculpturile pentru perete sau masa ar fi o soluctie excelenta. Iar daca ai o gradina imensa, o sculptura din metal o va face sa arate uimitor.

Siluete din metal

Siluetele din metal sunt folosite de cele mai multe ori pentru a semnaliza locuintele si intrarile acestora. Ele pot fi identificate de la distanta si in acelasi timp arata nemaipomenit la intrare, pe care o personalizeaza. Sunt modele diferite ce pot fi folosite in multe scopuri. Daca doresti sa folosesti siluete din metal in designul interior, atunci placutele de bun venit, cu nume sau cu "Atentie, caine rau!", reprezinta o cea mai buna solutie prin care poti pune in valoare aceasta arta.

Arta de gradina

Daca esti unul dintre norocosii posesori ai unei gradini mari si frumoase, iti recomandam sa personalizezi acest loc cu opere de arta mari din metal. Unele dintre cele mai bune optiuni sunt masutele din metal si sculpturile. Suporturile pentru flori sunt de asemenea o idee nemaipomenita, dand un aer autentic si facand loc pentru plantarea florilor tale preferate.

Cadre de metal pentru seminee

In cazul in care in casa ta exista un semineu, poti sa-l decorezi cu rame din metal. Acest element are rolul de a conferi o nota rustica si totodata antica incaperii. Mai mult, ramele metalice dau senzatia de camin primitor.

Foto: homedesignfind.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare