Amenajarea casei

#amenajare casa #obiecte de mobilier #mobilier lemn #casa luminoasa

Lumineaza-ti casa cu ajutorul obiectelor de mobilier din lemn!

Lemnul, folosit in amenajarea casei, poate schimba total aspectul locuintei, aducand un plus de lumina, datorita impresiei de spatialitate pe care o confera incaperilor. Cu ajutorul acestui material, folosit in mod traditional, poti crea un design fresh, luminos si, in acelasi timp, sofisticat si inedit. Iata cateva ponturi pentru a avea o locuinta spatioasa si eleganta!


1. Masa din mesteacan

Masa din mesteacan pe care o poti folosi in living face ca spatiul din camera sa devina mai extins si mai luminos. Incadrata intre multe ferestre, masa din mesteacan "atrage" in incapere razele soarelui, astfel incat camera sa para aerisita si prietenoasa. In plus, lemnul poate fi folosit in sufragerie si pentru ramele tablourilor ori pentru suportul de la lustra.


2. Pat cu suport din lemn

Si in dormitor poti folosi lemnul pentru a aduce un plus de lumina incaperii. Patul cu suport din mesteacan se imbina frumos in decorul camerei alaturi de o podea din lemn masiv. De asemenea, in dormitor, poti agata pe pereti tablouri de familie cu rama din lemn care sa completeze designul.

Lemnul poate schimba complet starea de spirit, datorita caldurii pe care o transmite si te ajuta sa te destinzi, dupa o zi obositoare. In plus, iti da energie, inca de la primele ore ale diminetii.


3. Rafturi pentru bucatarie

Lemnul folosit in bucatarie creeaza o atmosfera fresh si confortabia. Rafturile din lemn amplasate printre alte obiecte de mobilier sunt o buna optiune pentru amenajarea bucatariei, intr-un mod placut.

De asemenea, lemnul este folosit si pentru diferite accesorii culinare, precum suportul pentru cutite sau tocatorul. Atunci cand este combinat cu alte texturi si culori, lemnul poate crea fie o atmosfera calda, fie una sobra.


4. Scaune pentru birou

Locul in care lucrezi ori citesti cartile tale preferate poate deveni mult mai spatios si luminos datorita obiectelor de mobilier din lemn. Scaunele rotative din lemn sunt confortabile si se potrivesc designului din aceasta incapere. De asemenea, in aceasta camera poti adauga si un perete fals din lemn pentru a da un plus de eleganta.

Sursa foto: home-designing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului