Amenajarea casei

# lenjerii de calitate #lenjerii de pat # lenjerii

Lenjeriile de pat de calitate - garantia unui somn perfect!

In dormitor avem nevoie de cele mai bune conditii, iar pentru un somn cu adevarat odihnitor nu este suficienta investitia intr-o saltea de calitate. Lenjeriile de pat influenteaza mult modul in care ne odihnim, iar la Suenos ai acces la o gama foarte variata, asa ca vei avea de unde sa alegi. Chiar daca poate parea comod sa ne limitam la primele optiuni pe care le gasim in magazine, la Suenos nu este nevoie de mai mult de cateva minute pentru a gasi lenjerii de pat de lux.

Doar materiale calitative

La procesul de confectionare al acestor produse se folosesc doar materiale de calitate, ceea ce se traduce prin mult confort in dormitor. Bumbacul este o optiune foarte comuna, fiind placut la atingere, usor de intretinut si rezistent in timp. Finetul reprezinta o alternativa ce merita luata in calcul, la fel si lenjeriile din fibra de bambus, iar pe toate le vei descoperi la Suenos.

Te odihnesti asa cum trebuie

Materialele de calitate permit respiratia pielii, absorb umezeala si nu favorizeaza alergiile, totul pentru un somn cu adevarat odihnitor. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care lenjeriile de pat de lux sunt ideale in toate dormitoarele.

Sunt propuse fel si fel de modele

La Suenos te asteapta peste 800 de modele, design-urile fiind foarte variate. Poate iti doresti unele simple si versatile, pe care sa le poti folosi in orice dormitor. Totusi, poate esti in cautarea unor modele mai complexe, fie ca vorbim de design-uri abstracte, logo-uri, steaguri, diferite citate, personaje din desene animate, masini, stelute, forme geometrice etc.

Optiuni care se potrivesc cu stilul dormitorului

In cadrul oricarui dormitor pot fi aduse diferite completari si, de exemplu, daca predomina rosul, atunci o lenjerie de pat alba cu niste mici efecte de culoare rosie, cu siguranta, va fi o alegere inspirata. Posibilitatile sunt foarte variate si va fi imposibil ca la Suenos sa nu gasesti lenjeriile de pat pe care ti le doresti.

Alege o varianta versatila

In schimb, daca nu esti pretentios si te-ai orienta catre un model versatil, atunci lenjeriile de pat de lux intr-o singura culoare pot reprezenta o alegere foarte inspirata. Aici gasesti unele albe, albastre, turcoaz, rosii, verzi, galbene, portocalii si nu numai, adica variante pentru toate dormitoarele.

Pentru patul tau

Dimensiunile lenjeriilor de pat sunt standard ceea ce presupune ca sunt dedicate pentru toate tipurile de paturi. Daca patul tau este de doua persoane, atunci vei gasi marimea de care ai nevoie, la fel si pentru paturile de dimensiuni medii sau cele pentru o singura persoana.

Este comod sa vezi toate produsele

Suenos reprezinta locul potrivit catre care sa te orientezi daca esti interesat de lenjerii de pat si pentru ca este un magazin online. Cu alte cuvinte, produsele pe care le cauti te asteapta la numai cateva click-uri distanta, ocazie cu care nu vei mai fi nevoit sa pierzi timpul prin magazinele aglomerate unde nu ai nicio garantie ca gasesti ce ai nevoie. In plus, aici ai la dispozitie mai multe criterii de cautare, care te aduc mai aproape de lenjeriile de pat preferate.

Intri imediat in posesia lenjeriilor

Pe langa faptul ca preturile sunt bune, la Suenos beneficiezi de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii si intri in posesia produselor in numai 24 de ore, astfel ca te vei putea bucura imediat de noile achizitii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare