Amenajarea casei

#lenjerii de pat cocolino #lenjerii de pat

Lenjerii de pat Cocolino pentru un somn ca in povesti

Peisajele din timpul iernii sunt atat de frumoase, parca chiar ireale. La fel de deosebite sunt si seturile de lenjerii de pat Cocolino care iti vor aduce spiritul si o atmosfera autentica de iarna la tine in casa.

Daca si tu faci parte din categoria persoanelor care considera anotimpul friguros mult mai special decat celelalte, atunci aceste lenjerii de pat Cocolino xxl sunt ideale pentru tine. Iar daca totusi nu iti place atat de mult iarna precum primavara si frigul nu iti e cel mai bun prieten, vei avea nevoie de produse care sa te ajute sa treci cu brio peste aceasta perioada.

Descopera deosebita gama de lenjerii de pat Cocolino

Clientii care au mai cumparat lenjerii de pat Cocolino ieftine ne-au relatat ca indragesc doua aspecte foarte importante la aceste lenjerii: materialul plusat si modelele acestora. Dar cel mai important este ca dincolo de frumusete vei gasi niste lenjerii de pat rezistente, placute la atingere si foarte usor de intretinut. Asa ca hai sa nu ne mai lungim cu vorba si sa aflam cele mai importante caracteristici si beneficii oferte de aceste asternuturi.

Principalele caracteristici

Seturile de lenjerii de pat Cocolino te vor ajuta sa rezisti in fata conditiilor meteo care iti pot cauza probleme. Fibrele de poliester din compozitia acestora sunt deosebite de alte materiale folosite in confectionarea asternuturilor. Acestea au o suprafata neteda si uniforma care este asemanatoare celor mai moi jucarii de plus.

Imagineaza-ti doar o noapte tarzie in care in departare se vad felinarele aprinse, iar din cer incep sa cada primii fulgi de nea. Tu esti in casa, savurezi o ciocolada calda si te pregatesti sa te uiti la un film. Aici intervin aceste seturi de lenjerii de pat Cocolino xxl care iti vor oferi cea mai buna experienta de pana acum.

Lenjeriile iti vor oferi tot confortul de care ai nevoie in timpul noptii ca sa dormi la fel ca un bebelus. Pe langa ca acestea vor mentine caldura corporala, vei remarca ca materialul moale si placut la atingere este incomparabil, fiind revolutionar in aceasta industrie.

Un mare avantaj il reprezinta faptul ca acesta se gasesc la un pret avantajos, dar exista si multe promotii si oferte specifice acestora. Gama de modele este foarte diversa, in momentul de fata existand peste 50 de modele disponibile in stocul Patone.

Lenejeriile de pat Cocolino nu necesita ingrijire speciala!

Fie ca le alegi pentru tine sau pentru camera copilului, acestea nu necesita o atentie speciala cand vine vorba de ingrijirea acestora. Fiind facute dintr-o fibra speciala de poliester, respectiv fleece, acestea se pot spala la o temperatura de 30 de grade.
Cantitatea de detergent trebuie sa fie una potrivita, nici prea mare, nici prea mica. In cazul in care este adaugat prea mult detergent, seturile de lenjerii de pat Cocolino il vor absorbi, iar la uscare acesta se va resimti. De retinut este sa nu optezi pentru inalbitori chimici pentru ca acestia pot afecta grav tesatura asternuturilor.

Acestea fiind spuse, aceste asternuturi reprezinta acel element fara de care nu vei mai putea vedea iarna la fel din momentul cumpararii. De asemenea, simbolizeaza cadoul perfect pe care il poti pune sub brad. Mai multe detalii despre aceste lenjerii se gasesc pe site-ul www.patone.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului