Amenajarea casei

#feng shui #elemente feng shui #amenajare feng shui #legile feng shui #belsug in casa

Legi Feng Shui pentru belsug si prosperitate - partea I

Legile feng shui ne sunt intotdeauna de ajutor in amenajarea sau decorarea casei , insa unele ne pot ajuta sa aducem belsugul si prosperitatea in caminul nostru.

1 Scapa de dezordine

Dezordinea este cel mai mare dusman al casei, potrivit legilor Feng Shui . Dezordinea te tine in loc si impiedca fluxul de energie din casa. Fa ordine printre lucruri si scapa de tot ce nu ai nevoie. Fa ordine in dulapuri, goleste spatiul de sub pat, lasand energia chi sa circule prin casa.

2 Adauga elemente de apa in casa

Apa este principalul element feng shui care aduce belsugul in casa ta. Apa ar trebui sa fie curata, in miscare si curgere libera. Ideale sunt micile fantani decorative care se gasesc in magazinele chinezesti. Nu lasa apa care sa stagneze mult timp in casa.

Un acvariu cu pesti este o alta idee buna. Asigura-te ca pestii sunt sanatosi si bine hraniti si pastreaza mereu apa curata in acvariu.

Poti afisa cateva imagini cu rauri, oceane, cascade sau poze de la mare pe peretii casei tale. O poza cu o fantana poate face minuni daca nu ai una reala, in miniatura.

Nu folosi elemente de apa in dormitor, pentru ca acestea vor avea un efect negativ asupra situatiei tale materiale.


Monede chinezesti sau banuti pentru prosperitate

Atarna in colturile casei celebrele monede chinezesti. Acestea arata ca niste banuti cu o gaura in mijloc si ii gasesti in magazinele chinezesti. Ele ar trebui sa fie in grupuri de 3,6 sau 8, daca vrei sa te bucuri de prosperitate.

4 Plante cu frunze rotunde

Un alt mod de a aduce belsughul in casa ta sunt plantele cu frunze rotunde, iar daca au flori rosii sau mov este cu atat mai bine.

5 Tine la vedere fotografii cu dorintele tale

O masina noua sau o casa mare ar putea deveni realitate daca tii la vedere poze cu ele, spun regulile Feng Shui. Fotografii cu lanuri de porumb aduc abundenta in casa.

6 Ban la ban trage

In coltul prosperitatii, pune tot ce are legatura cu acest aspect: pusculita cu bani, caseta cu bijuterii, geanta, portofelul etc. Scoicile sau pestisorii de sticla, puse in acelasi loc, vor aduce belsug in casa . Se spune ca ele vor face minuni.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului