Amenajarea casei

#emex #emex.ro #vopsea emex #vopsea lavabila #lavabila emex

(P) Lavabile

Vopselele lavabile reprezinta cea mai frecventa alegere la zugravirea peretilor casei. Sunt rezistente, disponibile intr-o varietate bogata de culori si sunt inzestrate cu o multime de proprietati, in functie de necesitati. Ai nevoie de vopsele lavabile mate, lucioase sau poate antimucegai? Emex by Romtehnochim ti le ofera pe toate!


Cine este Romtehnochim?


Romtehnochim este o companie romaneasca producatoare a gamei complete de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente, la care se adauga alte produse necesare, cu precadere in segmentul de constructii.

Romtehnochim comercializeaza produse Emex si Neomatt de o inalta calitate, certificate de Sistemul de Management Integrat al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale ISO 9001, ISO 14001 si ISO 18001.


Tipuri de vopsele lavabile


Compania Romtehnochim iti propune o paleta larga de vopsele lavabile marca Emex, ce pot fi gasite pe site-ul Emex.ro. Vopselele lavabile disponibile sunt concepute pentru a veni in intampinarea celor mai diverse necesitati la zugravirea peretilor casei.

Pe Emex.ro vei gasi, asadar, vopsele lavabile semilucioase, precum Emex Gold, un produs pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, cu putere foarte mare de acoperire, disponibil in orice nuanta.

Emex.ro iti ofera si vopsele lavabile lucioase, cum este Emex Gloss, de asemenea pe baza de polimeri acrilici tip Latex, destinata finisarii tencuielilor interioare sau exterioare. Are un luciu superior si o putere de acoperire excelenta.

Vopsele lavabile cu adevarat speciale sunt cele satinate, cum este si Emex Silk, un produs pe baza de rasini acril vinil versatate, destinat finisarii tencuielilor interioare. Emex Silk are un luciu satinat si textura matasoasa.

Te afli in cautarea unor vopsele lavabile antimucegai? Afla ca toate produsele din gama de vopsele lavabile Emex contin substante ecologice care ofera peretilor protectie impotriva mucegaiului, a bacteriilor si a fungilor.

Iar alegerea culorilor este acum la indemana, prin folosirea paletarului de culori online.

Pentru a fi pe deplin informat, nu ezita sa consulti fisa tehnica a fiecarei vopsele lavabile din gama disponibila pe Emex.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea