Amenajarea casei

#imobiliare #portal #case #vanzari #anunturi

Lansare pe piata de imobiliare online

La data de 29.09.2009, lanseaza o noua versiune a siteului, menita sa asigure veridicitatea informatiilor oferite de agentiile catre utilizatori. Optimizarea procesului de cautare si interactivitatea cu utilizatorul sunt doua dintre imbunatatirile aduse in noul format.  

 

Imobiliare.ro propune un nou sistem de prezentare a ofertelor , ce functioneaza ca un filtru intre informatia data de agentii si rezultatul la care ajunge cumparatorul.  Directorul portalului, Adrian Erimescu, estimeaza ca pana la finalul anului viitor, toate anunturile publicate pe siteul imobiliare .ro sa fie garantate in proportie de 100%.

Principala cale de imbunatatire a pietei imobiliare si a increderii clientului in agentiile de profil o reprezinta informatiile sigure, pe care cumparatorul se poate baza. Capitalul de incredere de care profesionistii imobiliari au nevoie in aceasta perioada de criza poate fi obtinut doar prin garantarea ofertelor prezentate.

„Ori, pentru a câştiga această încredere, agenţiile imobiliare trebuie să prezinte o plus-valoare reală, de exemplu, să garanteze pentru anunţurile promovate. Alocăm resurse importante pentru a-i sprijini pe profesioniştii din piaţă şi îi vom avantaja pe cei care oferă calitate.”, declară Adrian Erimescu, director general al portalului.

 

Mai exact, imobiliare.ro a implementat un sistem prin care agentiile imobiliare isi pot posta anunturile insotite de stampila garantat, doar in urma incheierii unui contract clar cu portalul. Contractul prevede suma de plata si penalizarile de rigoare in cazul in care anunturile postate nu mai sunt de actualitate sau prezinta informatiitrunchiate.

Anunturile garantate se vor a fi sigure in proportie de 100%: pret cerut de proprietar, calitatile si defectele imobilului ce urmeaza a fi vandut, starea in care se afla, imbunatatirile etc, insotite de poze si planuri detaliate. Astfel, un potential cumparator poate merge la sigur, mizand ca informatiile citite pe site se regasesc si in realitate.

Orice agentie imobiliara posteaza un anunt fals sau cu informatii distorsionate va fi penalizata si i se va ridica notatia de „garantat” pentru o perioada de timp stabilita contractual.

Evaluarea si verificarile se vor face de catre un departament special imobiliare.ro, in functie de feed back-ul utilizatorului.

De asemenea, portalul isi propune sustinerea de workshopuri destinate agentiilor imobiliare: „Aducem în discuţie subiecte fierbinţi referitoare la bugetele si canalele de promovare, eficientizarea procesului de vânzare, dorim iniţierea unui dialog deschis şi împărtăşirea experienţelor pozitive, cu alte cuvinte, dezvoltarea unor adevărate relaţii de pe baza cărora să ne sprijinim unii pe alţii”, declara Adrian Erimescu.

In vederea realizarii obiectivelor, activitatea a fost sustinuta de o investitie de 200 000 euro fonduri proprii, ce a adus echipamente, licente pentru programe, precum si servicii de consultanta si personal specializat.

Imobiliare.ro anunta ca pana la sfarsitul anului sa poata lansa primul indice de nivel national, ce va evidentia dinamica preturilor de pe piata rezidentiala din Romania, raportat la fiecare oras mare al tarii. Indicele va fi realizat in functie de pretul cerut de catre proprietar, urmarind astfel in timp real modificarile de piata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea