Amenajarea casei

# cumparare vase wc #vase wc

La ce trebuie sa fii atent/a atunci cand vrei sa cumperi vase WC?

Desi vasele de toaleta par elemente strict functionale, atat aspectul cat si calitatea lor pot face cu adevarat diferenta cand luam in considerare eficienta si confortul din cadrul baii. Vasele de WC sunt adesea primele lucruri montate intr-o baie, insa de multe ori nu se acorda o atentie suficient de ridicata pentru alegerea unor produse performante.

 

In baie petrecem timp pretios cu noi insine, deci este imperios necesar sa ne asiguram ca baile sunt utilate corespunzator. Ei bine, printr-o baie utilata corespunzator ne referim la un spatiu functional, confortabil si atractiv din toate punctele de vedere. Cu vase WC de la GQS, de exemplu, putem face un prim pas deosebit de important in atingerea celor mai inalte standarde ale calitatii si confortului personal.

Un produs de calitate, si aici ne referim inclusiv la vasele de WC, vine cu 3 avantaje clare si incontestabile:

  • Durabilitatea excelenta in timp;
  • Aspect deosebit si modern;
  • Performanta ridicata in activitatile pentru care este destinat.

Vietile noastre sunt suficient de agitate, deci merita cu adevarat sa ne bucuram de propriile noastre spatii utilate corespunzator si intr-o maniera care sa sporeasca confortul din propria locuinta.

Asadar, cercetarea pietei pentru a gasi vasul de WC ideal este un lucru pe care ar trebui sa il facem inca de la bun inceput. Cateva dintre lucrurile bine de luat in considerare sunt urmatoarele:

1. Calitatea materialului

Degeaba am ales un vas de WC atractiv daca la capitolul calitate lasa mult de dorit. Bineinteles, este important sa alegem ceva care ne face cu ochiul si care ne va multumi din punct de vedere vizual, insa este important sa lasam specialistii sa ne ghideze pentru a alege un vas atat atractiv si cat mai performant.

2. Inaltime si forma

Pe buna dreptate, exista mai multe tipuri in functie de aceasta caracteristica. Daca avem nevoie de un vas specific pentru copii sau persoane cu dizabilitati, ne vom orienta evident spre un vas de toaleta cu inaltime mai mica, insa de cele mai multe ori un vas standard este cel mai potrivit indiferent de configuratia baii. Forma acestuia este si ea un lucru de luat in considerare atunci cand iti doresti ca baia sa aiba un stil anume sau cand dispunem de spatiu limitat.

3. Consultarea ofertei

Ca in cazul oricarui alt produs de pe piata, achizitia unui vas de WC ar trebui sa se faca dupa analiza comparativa a diferitelor produse de pe piata. Probabil pretul reprezinta una dintre primele lucruri dupa care ne uitam, insa daca durabilitatea si performanta ne sunt garantate, este mai bine sa investim in ceva aparent mai scump, decat in ceva care e mai ieftin dar lasa mult de dorit din punct de vedere al calitatii.

Un alt lucru de luat in considerare este gradul de specializare a comerciantului sau furnizorului. Degeaba gasim un magazin (fizic sau online) unde oferta este una variata daca nu exista oameni sau sectiuni de contact prin care sa raspunda la intrebari si care ofera toate detaliile necesare unei alegeri informate si corecte. Vasul de WC poate fi performant, modern si la un pret avantajos atunci cand analizam atent piata si il cumparam din locul potrivit.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului