Amenajarea casei

#decoratiuni toamana #jysk # colectie toamna # casa toamna

JYSK prezinta noua colectie Indoor pentru Toamna 2020

Pentru sezonul Toamna-Iarna 2020/2021, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni interioare a pregatit produse noi, inspirate din universul armonios al naturii. Atat colectia de mobilier interior, cat si cea de decoratiuni, a fost imbogatita cu articole care urmeaza cele trei trenduri ale toamnei: Legacy Lounge, Earthern Luxe si Vision.

 

Noutatile din gama de mobilier de interior imbina stiluri si materiale contrastante. Colectia include piese cu design traditional in culori inchise, precum bufetul MARKSELL de culoare verde inchis, piese cu design minimalist, realizate din materiale moderne, precum vitrina VIRUM de culoare neagra, din metal si sticla securizata sau etajera PADBORG din otel, polipropilena si sticla securizata, si articole in stil rustic, precum scaunul JUNGHOLM din ratan.

Traditionalul intalneste minimalismul, intr-un spatiu atemporal, unde functionalitatea si confortul sunt la fel de importante.

Articolele noi din catifea ocupa un loc important sezonul acesta. Scaunele de dining, canapelele, taburetele si fotoliile cu sezut din velur, in culori inchise precum albastru, gri sau verde, aduc nu doar eleganta, ci si senzatia de intimitate si caldura.

 In ceea ce priveste textilele pentru casa, colectia mizeaza in acest sezon pe culori naturale, pamantii. Pernele, paturile si covoarele in culori verde prafuit, crem, bej, verde albastrui sau kaki sunt inspirate din paleta de culori pe care o regasim si in natura.

Noile articole urmeaza cele trei trenduri ale toamnei, Legacy Lounge, Earthern Luxe si Vision.

Legacy Lounge reprezinta o reinterpretare a trecutului pentru a fi adaptat prezentului. Cuvintele cheie care reprezinta acest trend sunt vintage si retro. Intr-o lume tot mai digitalizata, acasa ne si ne putem deconecta. Universul acestui trend este boem si feminin, prin nuante si forme specifice.

Earthern Luxe se adreseaza celor care sunt fascinati de frumusetea naturii. Structura materialelor textile si culorile creeaza o atmosfera de stabilitate.

Vision, pe de alta parte, este trendul inspirat de tehnologie. Formele industriale se imbina cu materiale naturale, pentru a asigura armonie. Forma primara, in cazul acestui trend, este cercul, conceput ca un tunel care ne permite sa vedem ce se va intampla in viitor.

O parte dintre noutatile sezonului si idei pentru cum pot fi folosite in amenajarea casei puteti gasi in noua revista digitala lansata de JYSK pentru noul sezon, aici: https://jysk.ro/inspiration.

Despre JYSK Romania

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis in Danemarca in anul 1979. In prezent, JYSK desfasoara operatiuni in 51 de tari, are peste 23.000 de angajati si peste 2900 de magazine. In Germania si Austria, grupul isi desfasoara activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar in restul tarilor sub numele de JYSK.

Compania este detinuta de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are in portofoliu si alte companii, cu o cifra de afaceri anuala de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3.79 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 91 de magazine in Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea