Amenajarea casei

#decoratiuni #decorare casa #amenajare casa #isotir

Joaca-te cu decoratiunile si istoria

Designul interior este un domeniu spectaculos, mereu surprinzator, incarcat de istorie. In ciuda tendintelor moderne care acapareaza decorul interior, multe dintre elementele decorative contemporane pastreaza inca farmecul anilor demult apusi si revin mereu in atentia marilor designeri. Spatiile retro, cu finisare clasica si antica fascineaza si au devenit din ce in ce mai populare, iar o combinatie de succes si foarte eleganta este cea intre stilul clasic si cel modern. Iata cateva sfaturi utile care te pot ajuta sa realizezi un decor modern-antic uimitor:

1. Sculpturile antice

Daca vrei sa creezi o atmosfera clasica, poti apela cu incredere la sculpturile antice. Aceste busturi clasice sunt o modalitate simpla si de efect de a da un aer sic, desprins parca din secolele trecute, decorului modern. De asemenea, poti gasi la magazinele de antichitati si alte elemente decorative de impact, precum o masa de cafea prinsa de niste roti vechi, chiar usor ruginite.

Sursa foto: estiloydeco.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea