Amenajarea casei

# blat baie #amenajare baie #amenajare casa

Iti renovezi baia? De ce sa alegi un blat din cuart pentru amenajarea acesteia

Baia trebuie sa fie o oaza de liniste in orice casa. Trebuie sa induca o stare de calm, de relaxare, dar in acelasi timp sa fie usor de curatat si dezinfectat. Poate fi o adevarata provocare sa amenajezi o astfel de baie, insa nu este deloc dificil, mai ales daca ai cateva puncte de plecare: un blat din cuart, stilul dusului (sau cazii), gresia si faianta. Toate acestea te vor ajuta sa iei restul deciziilor mult mai usor.

 

Cuartul este o optiune populara pentru blaturile de baie. Este frumos, durabil si rezistent, durand ani de zile. Un blat din cuart este, de asemenea, rezistent la pete si incredibil de usor de curatat, necesitand doar stergeri de baza cu apa si sapun. Este o alegere fantastica pentru nevoile sale reduse de intretinere, durabilitate si stil.

Tocmai de aceea cuartul a devenit o alegere populara pentru multe persoane atunci cand vine vorba despre amenajarea baii. Daca esti in proces de amenajare a baii si te gandesti daca sa alegi sau nu un blat de cuart, iata cateva detalii importante pe care trebuie sa le stii despre acest material.

Blatul din cuart are numeroase beneficii

Este important sa cunosti beneficiile unui blat din cuart atunci cand decizi sa-ti amenajezi baia. Iata care sunt cele mai importante dintre acestea:

1. Este un material foarte rezistent

Un blat de cuart este foarte rezistent. Dupa instalare ai linistea de a sti ca nu se va ciobi, nu se va crapa si nu va prezenta alte semne de deteriorare. Cuartul comercializat de aerolith.ro este realizat din 95% materiale naturale. Este vorba despre un cuart Coante, care reuneste cuartul natural cu tehnologia Breton a celui mai important furnizor de utilaje pentru productia placilor de cuart din lume, pentru a obtine blaturi durabile, dar care sa aiba si un aspect placut. In plus, rasinile si polimerii folositi in crearea acestora fac ca blaturile sa fie mult mai rezistente. Prin urmare, daca alegi un blat de cuart pentru baie nu trebuie sa-ti faci griji ca obiectele ascutite sau dure vor deteriora suprafata.

2. Ai la dispozitie o gama variata de optiuni

In ceea ce priveste paleta de culori si design-ul baii, nu trebuie sa-ti faci griji. Blaturile din cuart vin intr-o gama variata de culori si modele, astfel incat poti alege nuanta si modelele potrivite design-ului din baia ta.

Poti alege orice, de la o suprafata alba si stralucitoare la una neagra, dar poti alege si intre o multime de modele ale acestora. Cand vine vorba de cuart, orice este posibil.

3. Este un material neporos

Polimerii si rasinile folosite in crearea blaturilor din cuart creeaza o suprafata neporoasa, rezistenta la pete. Asadar, atata timp cat lichidele sunt curatate imediat ce sunt varsate, nu trebuie sa iti faci griji ca acestea vor lasa pete pe blat.

4. Cuartul este usor de intretinut si dezinfectat

Un alt avantaj al unui blat din cuart este faptul ca este foarte usor de curatat si dezinfectat. Tot ce trebuie sa faci este sa-l speli cu apa si detergent dezinfectant. Neavand o suprafata poroasa, nu trebuie sa-ti faci griji ca bacteriile patrund in acesta si nu pot fi indepartate. Prin urmare, este alegerea ideala daca vrei o baie care sa fie aspectuoasa, dar si perfect igienica.

FOTO: aerolith.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea