Amenajarea casei

#masa #mobila #canapea #pat #tendinte 2013

Iti mobilezi locuinta in 2013? Afla noile tendinte in materie de mobilier

Daca anul viitor ai de gand sa cumperi mobila, tine cont de noile tendinte in domeniu. In materie de mobila, in 2013 se pune accentul pe economisirea spatiului si a materialelor.

Iata tendintele 2013 in materie de mobilier:

Patul cu spatiu de depozitare

Patul cu spatiu de depozitare este o piesa de mobilier regasita cel mai des in camerele copiilor sau in locuintele mici (cum sunt garsonierele) si mai putin in camerele matrimoniale. In 2013, acest tip de pat este la moda, putand fi folosit in orice fel de dormitor.

Patul cu sistem de depozitare elibereaza dormitorul de micile piese de mobilier, cum sunt servantele. Depozitarea lucrurilor se face in lada de sub saltea, in sertare sau in rafturile aflate deasupra tabliei. Un pat modern cu sistem de depozitare poate juca rol dublu: loc de dormit si biblioteca.

Mobila modulara

Conceptul de mobila modulara permite folosirea pieselor in cat mai multe feluri. Un mobilier modular poate fi folosit cu doua, trei sau mai multe piese, in functie de necesitatile de moment. Un astfel de mobilier este util atat intr-un spatiu mare, cat si in unul redus.

Canapeaua sectionata sau modulara este la moda in 2013. Acest tip de mobilier perfect pentru living room are avantajul de a putea fi instalat in orice tip de spatiu, in functie de nevoile beneficiarului. Sectiunile pot fi rearanjate pana se obtine cea mai buna combinatie pentru toti membrii familiei.

Masa de scris

In 2013, mesele de scris inlocuiesc acasa o intreaga incapere amenajata ca birou. Masa de scris poate fi un birou modern sau un scrin, atata timp cat isi indeplineste scopul principal. Pentru persoanele care lucreaza de acasa, o astfel de masa este practica, ocupa putin loc si poate fi instalata in aproape orice incapere din casa.

Mobila din materiale reciclate

Intr-un context social si economic dificil, se impune nevoia de a folosi cu mai multa responsabilitate materia prima. In 2013 este la moda mobila din materiale reciclate. Designul unui astfel de mobilier poate fi clasic, modern sau chiar avangardist, in functie de nevoile de amenajare in spatiul respectiv.


Sursa foto: interiordecorationblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea