Amenajarea casei

# lavoar rotund #modele lavoar #lavoar

Iti doresti un lavoar rotund? Atunci o sa iti placa aceste 5 modele deosebite!

Cand vine vorba despre amenajarea locuintei, fiecare persoana are preferintele sale. De aceea, sunt diferite stiluri si foarte multe moduri in care se poate amenaja o camera, indiferent daca vorbim despre sufragerie, dormitor, bucatarie sau baie. Si desi unele camere sunt mai usor de decorat si de amenajat, altele pot cauza "dureri de cap". Este si cazul baii, pentru ca este una dintre camerele ce nu se pot reamanaja atat de usor. De aceea, este bine sa te gandesti la un design care o sa iti placa si peste 10 ani de exemplu si sa alegi doar materialele si obiectele sanitare care iti plac 100%.

Iar ca sa iti venim in ajutor, in continuare o sa iti prezentam cateva lavoare de cea mai buna calitate, lavoare rotunde ce vor da un aspect deosebit baii.

Daca esti in cautarea unui lavoar rotund cu un diametru mic, cea mai buna alegere este Ideal Standard Strada Lavoar rotund Ø34 cm. Se potriveste perfect in baile mici sau daca nu vrei sa ocupi prea mult spatiu din blat cu un lavoar. Este realizat din ceramica de cea mai buna calitate, alba, nu dispune de orificiu pentru baterie, se monteaza pe blat si are o garantie impresionanta de 25 de ani.

Un lavoar putin mai mare, dar care sigur o sa iti placa este si Ravak Moon 1 Lavoar pe blat Ø40 cm. Acesta este realizat din marmura turnata, cu un strat de finisare format din rasina colorata (GelCoat). Acest ultim strat protejeaza marmura atat de factori fizici (zgarieturi in special) dar si de factori chimici (produse cosmetice, produse de curatare). Lavoarul este usor de curatat si se potriveste in orice baie, datorita formei sale deosebite.

Daca vrei un lavoar inedit, potrivit pentru baia de serviciu sau pur si simplu pentru baia principala, alege Globo Lavoar de serviciu Ø35 cm, alb lucios. Acest lavoar se monteaza pe perete si ocupa foarte putin spatiu, fiind perfect pentru baile cu dimensiuni reduse. Este un lavoar prevazut cu preaplin si cu orificiu pentru baterie, realizat din ceramica glazurata (CeraSlide). In plus, acesta are si un strat numit BataForm, care este un strat antibacterian ce permite curatarea mai usoara si reduce riscul ca bacteriile sa se inmulteasca. In kit veti primi si suportul pentru fixare, asa ca nu trebuie sa va faceti faci griji in aceasta privinta.

Lavoarele incastrate au devenit din ce in ce mai populare in ultima perioada, datorita aspectului pe care il confera baii. Ce-i drept, fiind incastrate vor fi si mai usor de curatat (pentru ca nu va mai ajunge apa sau praf pe partea exterioara a lavoarului). De aceea, iti recomandam Geberit VariForm Lavoar incastrat Ø40 cm. Este un lavoar cu dimensiuni generoase, realizat din ceramica glazurata, fara orificiu pentru baterie. Suntem convinsi ca va fi pe placul tau!

Si nu in ultimul rand, ne-am gandit sa iti prezentam si un lavoar diferit, dar care merita toata atentia: Vitra Water Jewels Lavoar Ø40 cm, negru lucios. Inainte sa spui ca nu iti doresti un lavoar negru, trebuie sa stii ca nu este asa cum te-ai astepta. Nu va avea un aspect neplacut datorat acumularii de calcar, deoarece are un strat protectiv ce permit curatarea mai usoara si impiedica mineralele din apa sa se adune pe suprafata lavoarului.

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste lavoare este pe placul tau si de ce!

Sursa foto: https://www.germanquality.ro/ravak-moon-1-lavoar-pe-blat-o40-cm.html

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea