Amenajarea casei

#sun plaza #buget redus #amenajare casa

Invata sa-ti amenajezi casa cu bun gust si buget mic, pe 29 martie 2014, la Sun Plaza!

Casa este oaza ta de liniste, locul unde poti cu adevarat sa te relaxezi dupa o zi plina. Din momentul in care ii pasesti pragul, ar trebui sa lasi grijile la intrare si sa te invalui de pacea pe care ti-o ofera un camin primitor si stilat. Iar cum tu esti o femeie de senzatie, este important sa-ti amenajezi casa astfel incat sa te reprezinte si sa-ti reflecte personalitatea.

De aceea, pe 29 martie, Sun Plaza te asteapta sa-ti folosesti creativitatea intr-un mod constructiv si relaxant la Seminarul de design interior cu Adela Parvu, jurnalist home&garden si creator al proiectului www.adelaparvu.com.

Vei invata cum sa identifici stilul de amenajare care ti se potriveste si cum iti poti transforma locuinta intr-una cu adevarat fabuloasa fara sa cheltuiesti o avere. Vei fi surprinsa sa descoperi in cate feluri poti reinventa si refolosi obiectele pe care deja le ai in casa si vei pleca de la workshop cu sfaturi si idei pe care le poti pune instant in practica.

Participa acum la concursul nostru si poti castiga una dintre cele 3 invitatii la eveniment puse in joc plus unul dintre cele 3 vouchere Cora in valoare de 50 de lei.

Seminarul va avea loc pe 29 martie 2014, de la 16:45, in zona restaurantelor, etaj 1.

Acesta este ultimul seminar din seria de evenimente organizate de Sun Plaza Shopping Center in luna martie, luna femeii de senzatie. Seria a debutat pe 8 martie cu Seminarul de moda si stilism personal sustinut de Ovidiu Buta si Ana Morodan. Pe 15 martie a avut loc Seminarul de comunicare in cuplu, cu Radu Nicolae Colcea, psihoterapeut si practician ESPERE, iar pe 22 martie, Anca Iordache, Aware Parenting Instructor, Parentship - Seminarii pentru parinti, a sustinut Seminarul de parenting: Educatie fara pedepse si fara recompense.

La Sun Plaza, sarbatorim luna femeii asa cum se cuvine!

Advertoriale

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului