Amenajarea casei

#perna #perne decorative #perne podea #perne de podea #perna decorativa

Eleganta si confort: pernele de podea

Un accesoriu intalnit de obicei in tarile arabe, pernele de podea sunt o idee excelenta pentru redecorarea camerei tale. Versatilitatea lor consta tocmai in faptul ca vin in completarea mai multor tipuri de camere din locuinta, incepand cu livingul si terminand cu terasa sau chiar gradina. Iata cateva idei de perne pentru podele de la decoist.com, care inspira eleganta si stil, dar ofera in acelasi timp si mult doritul confort.


Perne de podea cu stil

Pernele de podea elegante sunt o idee perfecta pentru apartamentele mai mici sau living-urile care nu pot incorpora mese si scaune. Avantajul pernelor de podea consta in faptul ca iti ofera libertate de miscare, avand in acelasi timp si aplicabilitate practica. Camera nu va mai fi atat de incarcata, iar forma si culoarea acestor accesorii o vor transforma intr-un spatiu placut si elegant.




Perne de podea care insufletesc camera

Una dintre modalitatile la indemana prin care poti sa-i dai viata unei incaperi terne in care predomina o singura nuanta de culoare este sa adaugi pe podea cateva perne viu colorate. Nu numai ca vei avea impresia ca ai creat o noua camera, dar spatiul vizual va capata o noua dimensiune prin forma si culoarea noilor accesorii.



Adauga un strop de rosu aici, o nuanta de verde dincolo si pernele de podea iti vor face casa mult mai vibranta. Disponibile intr-o multitudine de modele, cu diferite forme si culori, aceste accesorii minunate vor revigora spatiul fara sa faci schimbari majore legate de mobila sau de nuanta peretilor.




Perne de podea ludice

Pernele de podea cu model sunt perfecte atat pentru o camera eleganta, cat si pentru o incapere unde predomina culorile vii. Spre deosebire de scaune, care iti ocupa un spatiu mai mare, aceste perne pot fi stranse si depozitate intr-un colt al camerei in cazul in care ai nevoie de spatiu.

Modelele frumos colorate vor da camerei tale acel aspect ludic la care visezi si te vor face sa iti doresti sa stai numai pe podea.





Sursa foto: dailyhomedecorideas.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare