Amenajarea casei

#vacanta # amenajare locuinta #vacanta in strainatate

Inspira-te din vacantele in strainatate pentru a-ti reamenaja locuinta!

Vacantele in strainatate pot reprezenta o adevarata sursa de inspiratie pentru amenajarea locuintei. Nu este nevoie de o schimbare totala a mobilierului si a culorilor in care sunt vopsiti peretii, ci doar de o reimprospatare a incaperilor cu ajutorul unor accesorii etnice care sa-ti aminteasca de concediile din zonele frumoase ale lumii. Iata cateva idei care te-ar putea ajuta sa-ti reamenajezi casa intr-un mod inedit!


1. Modele originale

Pentru a crea o ambianta etnica la tine in casa, accesoriile cu diverse motive reprezinta cea mai buna alegere. In acest caz, poti opta pentru o perna sau o fata de masa cu imprimeuri animale, precum leopard, zebra, etc. Astfel, vei crea o atmosfera calda care sa-ti aminteasca de vacanta petrecuta in Africa.


2. Materiale naturale

Pentru a aduce mai aproape de tine elemente dn cultura africana, poti folosi accesorii din materiale naturale pentru amenajarea locuintei. Un sistem de iluminat interesant il poti obtine folosind un suport din lemn natural, pe care il poti confectiona singur.


3. Accesorii etnice

Pentru a contura mai bine decorul din camera este indicat sa folosesti accesorii etnice. Opteaza pentru suvenirele din calatoriile tale pentru a rafina imaginea de ansamblu a camerei. Cosurile din rachita sau tablourile africane imprimate pe canvas sunt printre accesoriile etnice pe care le poti folosi in decorarea camerelor.


4. Tesaturi decorative pentru pereti

Tesaturile decorative cu diverse modele etnice inlocuiesc cu succes tablourile de pe pereti. Nu ezita sa folosesti tesaturi in culori vibrante care sa lumineze peretele camerei. Aceste accesorii de decor dau o nota de originalitate incaperii.


5. Accesorii in culori calde

Pentru ca designul casei tale sa se apropie de cel african, poti folosi accesorii in culori calde. Rosul, portocaliul si maroul sunt printre cele mai folosite culori in amenajarile in stil african. In acest sens, poti folosi lenjerie de pat pe care sunt frumos imbinate aceste culori sau draperii si perdele. Culorile calde insenineaza camera si ajuta atmosfera sa fie mult mai prietenoasa si relaxanta.



Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea