Amenajarea casei

#podea #amenajare casa # design casa #podea casa #podea 3D #design podele #design podele 3D

Inovatii in designul casei: podelele 3D!

Cele mai noi tendinte in amenajarea locuintelor promoveaza inovatii in designul casei cu adevarat surprinzatoare. Podelele 3D iti pot schimba radical viziunea despre modul in care ar trebui sa arate o incapere a viitorului.

Podelele sunt un detaliu interior foarte important, influentand major aspectul intregii camere. Atunci cand le transformi in punctul principal de atractie, ai putea sa faci cu adevarat un miracol de design, alegand podele 3D, urmatorul pas in amenajarea moderna a locuintelor secolului XXI.


Cum sa introduci podelele 3D in designul casei tale

In primul rand, trebuie sa ai in vedere faptul ca este nevoie sa renunti la materialele conventionale de amenajare a podelei. Modelul 3D se poate realiza exclusiv pe o suprafata extrem de fina, pentru obtinerea efectului vizual tridimensional.

Urmatorul pas este sa te hotarasti asupra imaginii pe care vrei sa o utilizezi. O poti cauta pe internet si o poti modifica intr-un program special de editare a fotografiilor, astfel incat sa se potriveasca perfect formatului camerei tale.

Apeleaza apoi la un pictor profesionist, care sa deseneze imaginea pe suprafata pregatita corespunzator cu vopsea speciala. La final, podeaua se finiseaza cu o ceara speciala, care ofera protectie si luciu.


Ai grija sa integrezi podeaua 3D in decorul potrivit

O mare eroare de design ar fi ca mobilierul si decoratiunile din camera sa faca nota discordanta cu modelul ales pentru podeaua 3D, care este punctul central al incaperii. Asadar, in mod ideal, mobilierul, peretii si sistemul de iluminare devine fundalul imaginii tridimensionale care acopera podeaua.

Alegerea unei podele 3D acasa este o miscare indrazneata si riscanta. Pentru a evita un esec stilistic, apeleaza la ajutorul unui profesionist, care sa iti ofere anterior o schita a rezultatului urmarit. In acest fel, vei sti la ce sa te astepti si vei evita improvizatiile periculoase.



Daca podelele 3D ti se par alegeri neobisnuite pentru living sau dormitor, cu siguranta le vei considera potrivite in baie, un spatiu in care imaginatia poate fi transpusa fara probleme in designul interior.



Sursa foto: interiorholic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului