Amenajarea casei

#panouri electrice #incalzire casa #panouri radiante #meir consulting #meir.ro

Incalzeste-ti caminul cu panouri electrice radiante prin Meir Consulting

ADVERTORIAL

Panourile electrice radiante sunt o solutie de incalzire moderna si eficienta, care poate reduce consumul de energie si costurile de incalzire in caminul tau.

Protejarea mediului nu mai implica renuntarea la confort. Cea mai moderna solutie pentru incalzire vizeaza transferul de caldura in infrarosu, cu costuri de investitie mai mici si cheltuieli de mentenanta si exploatare 0.


Meir Consulting, solutia pentru energie "verde"

Companie cu capital privat integral romanesc, Meir Consulting a intrat pe piata tehnologiilor "verzi" de la infiintarea sa din 2007.

Pentru ca cea mai ieftina energie este cea neconsumata, Meir Consulting a adoptat o strategie ecologica, ce are la baza reducerea consumului de energie si productia de energie din surse regenerabile.

Cum functioneaza panourile electrice radiante

Energia electrica este transformata de panouri in unde infrarosii. Caldura este astfel transferata direct corpurilor din camera, iar undele infrarosii sunt reflectate in interior de ferestre si pereti. Consumul de energie este astfel mult mai redus decat centralele de incalzire ce utilizeaza gaz, lemn sau GPL.

 

Dimensionarea unui sistem de incalzire cu panouri electrice radiante

Panourile electrice radiante INNOVEGA pot fi solutia perfecta de incalzire electrica pentru locuintele noi. Numarul panourilor dintr-un astfel de sistem de incalzire se calculeaza in functie de izolatie. Se ia in calcul un necesar de putere instalata/mp (ex. 70W/mp), apoi in functie de suprafata care se doreste a fi incalzita se obtine puterea instalata totala (ex. pentru o camera de 16 mp vom avea un necesar de 16 x 70 = 1120W).

In baza spatiului disponibil pentru instalare pe tavan sau pe perete se aleg modelele de panouri tinand cont de dimensiunea fiecaruia: ca sa obtii puterea instalata totala necesara pentru incalzirea suprafetei respective poti monta 2 panouri de 650 W sau daca le vrei pe perete si nu ai spatiu, 3 panouri de 400W, mai mici ca dimensiune.


Avantajele panourilor electrice radiante pentru incalzire ambientala INNOVEGA

Incalzirea locuintei prin transferul de caldura in infrarosu aduce numeroase avantaje fata de solutiile clasice, ce reduc cheltuielile si cresc confortul. Panourile electrice radiante INNOVEGA functioneaza fara zgomot, nu usuca aerul si nu creeaza curenti de aer ce pot ridica praful. In plus, sistemul de incalzire elimina in timp igrasia.


Economie de spatiu

Panourile electrice radiante sunt plate si usoare si pot fi instalate oriunde in caminul tau, fara autorizatii sau cheltuieli suplimentare. Poti instala panourile pe pereti sau pe tavan. Pentru cea mai mare economie de spatiu, pot fi incastrate in tavan fals.

Un alt avantaj important al panourilor electrice radiante este mobilitatea. Pot fi transportate cu usurinta pentru a te incalzi oriunde. Daca tremuri la birou pe timpul iernii, poti lua cu tine un panou, pe care il sprijini pur si simplu de perete si il bagi in priza. Primavara il aduci inapoi acasa dupa ce ti-a asigurat confortul timp de luni de zile.


Modularitate

Sistemele de panouri electrice radiante sunt modulare, astfel incat poti oricand achizitiona un panou suplimentar. Modularitatea asigura un avantaj unic fata de alte sisteme de incalzire.


Costuri reduse

Cele mai multe panouri convectoare au o rata a eficientei energetice de aproximativ 55-60%, dar panourile electrice radiante ajung la 95%: cand consuma 100W, 95W sunt transformati in unde infrarosii care incalzesc direct caminul tau.

Folosirea unui sistem de incalzire cu panouri radiante poate reduce costurile de incalzire cu 10-40%, in functie de izolatia cladirii. Sistemele functioneaza pe baza de termostat, astfel incat se opresc din functionare atunci cand temperatura aleasa de tine este depasita. Cand temperatura scade din nou, sistemul porneste automat.


Costuri de mentenanta 0

Incalzirea intregii case cu panouri electrice radiante nu implica niciun cost de mentenanta. Pentru o centrala termica ai nevoie de autorizatie de instalare si revizie periodica, dar panourile nu au niciun cost de instalare si nu necesita verificari periodice.


Panouri electrice radiante INNOVEGA, prin Meir.ro

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre cum un astfel de sistem de incalzire iti poate reduce cheltuielile, apeleaza cu incredere la specialistii Meir Consulting.

Intra pe site-ul Meir.ro sau cere mai multe informatii prin email, la adresa office@meir.ro, sau suna direct la 031 828 1110/1 pentru a-ti incalzi caminul in mod eficient, cu cheltuieli mai mici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea