Amenajarea casei

#amenajari interioare #design interior #imprmeuri #imprimeuri cu buline #tendinte design interior

Imprimeurile cu buline, cea mai noua tendinta in designeul interior

Imprimeurile cu buline sunt cea mai noua tendinta in designul interior. Sunt haioase si elegante in acelasi timp, de aceea, cu ajutorul lor poti crea un decor spectaculos in locuinta ta. Ele ofera de asemenea un aer intim si modern camerelor tale. Iata cum poti folosi bulinele pentru a schimba complet decorul casei tale:

1. Lenjeriile cu buline

Daca vrei sa creezi un decor spectaculos cu imprimeuri cu buline, insa care sa pastreze o eleganta subtila, atunci poti opta pentru o lenjerie de pat cu un astfel de model. Fie ca sunt alb-negru sau viu colorate, imprimeurile cu buline sunt accesoriul perfect pentru un decor vesel si optimist.

2. Imprimeurile cu buline pentru un decor pastel

Pentru un decor mai cald si mult mai intim, poti alege niste imprimeuri cu buline in nuante de pastel. Acestea sunt sic, elegante si sunt ideale pentru firile romantice, adeptele stilului clasic, boem.

3. Tapetul cu imprimeuri cu buline

Daca esti adeptul stilului modern, minimalist, poti alege pentru livingul tau un tapet uimitor, cu imprimeuri cu buline alb-negru. Pentru mai mult efect, poti pune tapet pe un singur perete. Acest truc va te ajuta sa oferi un contrast surprinzator, mai ales daca il combini cu rosu sau alte nuante puternice.

 

4. Bulinele pentru o baie vesela

Imprimeurile cu buline sunt ideale chiar si pentru decorul baii. Pentru acest spatiu trebuie sa alegi insa nuante mai calde, precum violet, roz sau nude, pentru a crea un design mai subtil si mai elegant.

5. Bulinele din textile

Vrei sa iti schimbi decorul casei cat mai rapid, insa nu doresti sa cheltuiesti foarte mult? Atunci iti poti confectiona singur/a niste buline din materiale surprinzatoare pe care sa le lipesti cu un adeziv special pe pereti. Acestea sunt inedite, extravagante si sic, iar musafirii tai vor fi incantati de ideea ta atat de originala si spectaculoasa.

6. Buline vopsite

De asemenea, daca nu vrei sa cheltuiesti foarte mult pentru decorul casei, poti sa vopsesti pe peretii casei si cateva buline multicolore si dimensiuni diferite.

Sursa foto: houseandhome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului