Amenajarea casei

#poze #fotografii # amenajare locuinta #decorare locuinta #design locuinta

Imbunatateste designul locuintei tale cu ajutorul fotografiilor!

Fotografiile reprezinta cea mai buna metoda prin care vei pastra vii amintirile frumoase. Desi tehnologia a avansat si acum toate pozele pot fi stocate pe carduri de memorie, pot fi pastrate in aparatele de fotografiat sau pot fi descarcate in computer, metoda traditionala de printare si expunere a acestor amintiri ramane inca in tendinte. Modul in care aranjezi aceste fotografii prin camerele din casa schimba total aspectul locuintei tale si ii da un aer mai intim si mai prietenos. Iata cateva idei inedite pentru a-ti aranja fotografiile prin casa!


1. Rama vintage

Poze din prima calatorie in doi, de la nunta, din excursiile la munte - daca nu stii pe care sa o alegi pentru a o inrama, iata o solutie! Rama vintage pentru poze multiple. Pentru realizarea unui tablou de familie inedit, ai nevoie de o rama cat mai mare pe care sa legi bucati din dantela. Urmatorul pas este sa prinzi fotografiile de dantela cu ajutorul unor carlige. Este foarte usor de realizat si se va potrivi foarte bine in centrul peretelui din sufragerie.


2. Poze pe perete

Spatiul gol de pe peretele din dormitor poate fi umplut de fotografii dragi tie. Prietenii din copilarie, colegii de facultate si membrii familiei isi pot gasi un loc pe peretele din dormitorul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa scoti la imprimanta pozele si sa le prinzi pe un panou instalat pe perete. O solutie mult mai simpla este sa agati de carlige funii rezistente pe care sa capsezi pozele.


3. Un copac cu poze

Esti pregatit sa iti desenezi arborele genealogic? Lasa hartia si cariocile deoparte si incepe desenul direct pe peretele din camera ta. Asadar, picteaza un copac pe unul dintre pereti sau foloseste abtibilduri pentru a fi sigur ca obtii un desen placut.

Dupa ce ai realizat arborele, este momentul sa te joci cu pozele. Prinde de crengile copacului pozele cu oamenii pe care ti-ai dori sa ii vezi zilnic. In acest sens, poti fie sa le lipesti direct pe perete, fie sa le inramezi si sa le prinzi cu ajutorul unor cuie.



Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea